Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til nye aftenmøder.

 

Hvad rører sig i autobranchen? Kom og hør om de helt aktuelle sager, der påvirker branchen og få idéer til, hvordan din indtjening kan øges i bilhuset.

 

Vi er glade for igen at kunne invitere til aftenmøde, hvor vi kan være sammen fysisk. Der vil være oplæg og drøftelser om de vigtigste politiske og juridiske sager for branchen samt oplæg fra vores to samarbejdspartnere, Santander Consumer Bank og Gjensidige Forsikring.

Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark, fortæller om de mest aktuelle politiske og juridiske sager, som har betydning for branchen. Overgangen til de nye bilafgifter har stadig stor indflydelse på forretningerne med efterreguleringen i efteråret 2021, og den nye købelov vil få stor indflydelse på køb og salg af biler fra 1. januar 2022.  Siden 31. marts har vanvidsbilisme optaget os meget og givet bekymringer i branchen. Når vi mødes til efteråret, vil vi også tale om, hvor vi står på det område. Andre emner inden for SKAT, afgifter og den grønne omstilling vil også blive berørt.

Santander vil fortælle om de vigtigste tendenser i markedet for de finansieringstilbud, bilforhandlere kan tilbyde kunderne. Samtidig kommer Santander med bud på, hvor markedet bevæger sig hen de kommende år.

 

Gjensidige Forsikring vil fortælle om produkter, der dels øger indtjeningen, men som også kan være med til at fastholde flere kunder til ens bilhus og værksted.

 

Efter mødet vil der blive serveret en let middag, som er sponsoreret af Santander Consumer Bank.

 

Mødet er for medlemmer og ikke-medlemmer af AutoBranchen Danmark.

 

Det er GRATIS at deltage – der er dog et begrænset antal pladser.

+ Tilføj til Outlook