Vidste du fx, at formodningsreglen er ændret? Og er det egentlig frivilligt at stille en garanti over for dine kunder? Men ved du så også, hvilke regler der gælder, hvis en kunde pludselig fortryder et bilkøb? Har du lyst til at blive endnu klogere på regler, der gælder, når man sælger og køber biler, og har du lyst til at netværke med dine kolleger i branchen?

Onsdag den 22. marts kl. 17.30 holder AutoBranchen Danmark et fyraftensmøde hos Martin Iversen ApS, Alsgade 60-62, 6400 Sønderborg, hvor du kan blive klogere på forskellige juridiske problemstillinger. AutoBranchen Danmarks chefjurist Abid Khan kommer og gør os klogere på blandt andet de nye afgiftssatser, fortrydelse af køb, købeloven, reklamationsbehandling, markedsføring, GDPR og andre juridiske emner, der fylder hos jer. Alt i alt lægges der op til dialog med AutoBranchen Danmarks chefjurist.

Herudover vil medlemskonsulent Flemming Ransborg fortælle om alle de fordele – både økonomiske og brancherelaterede – der er ved et medlemskab hos AutoBranchen Danmark. Hver dag snakker Flemming med ny- og brugtvognsforhandlere, som har eller får gode gevinster hos AutoBranchen Danmark. Den viden deler Flemming på fyraftensmødet.

Det er gratis for alle at deltage. Der er dog et begrænset antal pladser, så først-til-mølle princippet gælder.

+ Tilføj til Outlook