AutoBranchen Danmark kommer Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts i forkøbet og inviterer i samarbejde med STS Biler til debat- og netværksmøde i Holstebro torsdag den 5. marts kl. 16.00 til 17.30. Derefter spiser vi en let anretning, og der er god tid til at netværke.

I samarbejde med en lang række erhvervsskoler over hele Danmark, har AutoBranchen Danmark undersøgt trivslen hos de unge kvinder, som er i gang med at uddanne sig inden for en af autobranchens uddannelser.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive præsenteret og diskuteret på mødet i Holstebro, og vi vil i det hele taget diskutere, hvor både kvinder og mænd skal hentes fra. Hvor skal vi sætte særligt ind? Tegner vi et godt nok billede af branchen, uddannelserne og mulighederne? Hvordan får vi taget fat om de problemstillinger, der er i forhold til i endnu højere grad at tiltrække kvinderne?

Eftermiddagens program:

Først vil der være en præsentation af undersøgelsen ved Charlotte Brix Andersen, AutoBranchen Danmark, chef for Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation.

Derefter vil et panel debattere undersøgelsen og udfordringerne.

Panelet består af:

  • Ligestillingskonsulent Anne Lise Nyegaard fra Dansk Metal, som blandt andet har undersøgt kvinders oplevelser med arbejde i fag med overvægt af mænd.
  • Direktør Ejgild Christiansen, STS Biler, som har ansat flere kvinder på værkstedet i sin virksomhed.
  • Jeanette Ørtoft, vicedirektør, EUC Nord. Skolen i Frederikshavn tænker nye tanker på autoområdet.
  • Allan Kristiansen, uddannelseschef, Skjern Tekniske Skole. Mange virksomheder også fjernt fra Skjern, sender sine elever til den velrenommerede skole.
  • Charlotte Brix Andersen, AutoBranchen Danmark.

Der vil være korte oplæg fra hver paneldeltager og efterfølgende debat og erfaringsudveksling. Spørgsmål fra de fremmødte deltagere er velkomne undervejs.

Ordstyrer: Carsten Ritter fra AutoBranchen Danmark.

+ Tilføj til Outlook