Bliv opdateret på politiske og juridiske emner

Du får nu muligheden for at hente ny viden og blive opdateret på de vigtigste aktuelle emner inden for det juridiske og politiske område på AutoBranchen Danmarks medlemsmøder.

Adm. direktør Gitte Seeberg og jurist Ida N. Daarbak kommer i efteråret og vinteren rundt i landet på en række medlemsmøder.

Gitte Seeberg er jævnligt i dialog med politikere og deres embedsmænd. Hun vil fortælle om de aktuelle politiske drøftelser, der foregår med politikerne på Christiansborg inden for de områder, der vedrører branchen. Hun vil komme ind på, hvad vi kan forvente os af kommende politiske tiltag og udmeldinger, herunder om politikernes arbejde og forhandlinger ud fra Transportkommissionens arbejde. Hun vil også fortælle, hvad der sker på skatte- og klimaområdet.

Ida N. Daarbak vil herefter fortælle om de juridiske sager, der vedrører branchen. Hun vil fortælle om Motorstyrelsens regelændring om registreringsafgiftsloven, fortælle om nogle af de seneste afgørelser i ankenævnet bl.a. de afgørelser, der vedrører for lidt indbetalt registreringsafgift med mere. Der vil være god mulighed for diskussion og drøftelser af sagerne, men også af andre sager som deltagerne ønsker at  vende.

Mødet henvender sig både til nyvogns- og brugtvognsforhandlere i AutoBranchen Danmark.

 

Dato: 20. oktober

Sted: Sondrup Bilcenter, Gunnar Clausens Vej 4, 8260 Viby

Tidspunkt: kl. 12.00 – 14.00

 

Deltagelse er GRATIS for alle medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Der vil være sandwich ved mødets start.

Vi håber at se rigtig mange medlemmer og glæder os til gode snakke og drøftelser.

+ Tilføj til Outlook