Bliv opdateret på politiske og juridiske emner

Bliv opdateret på den nyeste viden inden for det juridiske og politiske område, når AutoBranchen Danmark den 11. november kl. 12.00-14.00 holder medlemsmøde for forhandlere.

Adm. direktør Gitte Seeberg vil fortælle om de politiske drøftelser, der pt. foregår med politikerne på Christiansborg inden for de områder, der vedrører branchen. Hun vil blandt andet komme ind på, hvad vi kan forvente os af kommende politiske tiltag og udmeldinger, herunder hvad vi kan forvente os på skatteområdet og den grønne omstilling.

Jurist Ida N. Daarbak Reislev vil herefter fortælle om de juridiske sager, der rører sig i branchen. Ida vil blandt andet komme med en status på overgangsordningen til bilafgifterne og gennemgå de vigtigste ændringer i den nye købelov, der træder i kraft 1. januar 2022. Herudover vil hun komme med en status på vanvidskørsel, hvordan man som forhandler sikrer sig bedst mod klonede biler og udfordringerne ved forsinket levering pga. manglen på mikrochips.

Der vil være god mulighed for diskussion og drøftelse af sagerne, men også af andre sager, som deltagerne gerne vil vende.

Mødet henvender sig både til nyvogns- og brugtvognsforhandlere samt leasingselskaber, som er medlem af AutoBranchen Danmark.

Dato: 11. november 2021
Sted: A/S Preben Mortensen Biler, Darupvang 13, 4000 Roskilde
Tidspunkt: kl. 12.00-14.00

Det er GRATIS for alle medlemmer af AutoBranchen Danmark, men tilmelding er nødvendig.

Der vil være sandwich ved mødets start.

Vi håber at se rigtig mange medlemmer, og vi glæder os til gode snakke og drøftelser.

+ Tilføj til Outlook