Bliv opdateret på politiske og juridiske emner

Du får nu muligheden for at hente ny viden og blive opdateret på de vigtigste aktuelle emner inden for det juridiske og politiske område på AutoBranchen Danmarks medlemsmøder.

Adm. direktør Gitte Seeberg og juridisk chef Eylem Ünüvar kommer i efteråret og vinteren rundt i landet på en række medlemsmøder. Den 1. december er de i Greve syd for København.

Gitte Seeberg er jævnligt i dialog med politikere og deres embedsmænd. Hun vil fortælle om de aktuelle politiske drøftelser, der foregår med politikerne på Christiansborg inden for de områder, der vedrører branchen. Hun vil komme ind på, hvad vi kan forvente os af kommende politiske tiltag og udmeldinger, herunder om politikernes arbejde og forhandlinger ud fra Transportkommissionens arbejde. Hun vil også fortælle, hvad der sker på skatte- og klimaområdet.

Eylem Ünüvar vil herefter fortælle om de juridiske sager, der vedrører branchen. Hun vil fortælle om Motorstyrelsens regelændring om registreringsafgiftsloven, fortælle om nogle af de seneste afgørelser i ankenævnet bl.a. de afgørelser, der vedrører for lidt indbetalt registreringsafgift med mere. Der vil være god mulighed for diskussion og drøftelser af sagerne, men også af andre sager som deltagerne ønsker at vende.

Mødet henvender sig både til nyvogns- og brugtvognsforhandlere i AutoBranchen Danmark.

 

Dato: 1. december

Sted: Andersen & Martini, Agenavej 15, 2670 Greve

Tidspunkt: kl. 13.30 – 15.30

 

Deltagelse er GRATIS for alle medlemmer af AutoBranchen Danmark.

 

Vi håber at se rigtig mange medlemmer og glæder os til gode snakke og drøftelser.

+ Tilføj til Outlook