Reglerne for fjernsalg/digitalt salg er med coronapandemien og nedlukning pludselig blevet mere aktuel end tidligere. Som medlem hos AutoBranchen Danmark kan du derfor den 22. januar 2021 deltage i webinar om reglerne. Formålet er at klæde dig ordentligt på til denne type salg. 

På webinaret indleder vi med en gennemgang af reglerne for fjernsalg. Der vil være en gennemgang af definitionen af fjernsalg og hvornår den 14 dages fortrydelsesret løber. Hvilken oplysningspligt har du over for forbrugeren. Retspraksis på området, samt hvilke regler, der gælder for tilbagelevering af bilen, og hvad forbrugeren kan opkræves i den forbindelse. Kan forbrugeren fortryde et køb, når bilen er blevet beskadiget, er blevet lavet om eller er specialtillavet til forbrugeren?  

Efter denne gennemgang vil der være mulighed for at stille spørgsmål, og måske kan vi endda drøfte hvor der er grænsetilfælde. 

 

Webinaret varer cirka en time, og vil foregå fredag d. 22. januar klokken 11-12. Webinaret er gratis for alle AutoBranchen Danmark medlemmer.

 

Oplægsholder er Ida Nynne Daarbak Jensen, jurist i AutoBranchen Danmark. 

+ Tilføj til Outlook