Nu er de herEfter snart tre måneder, og det man må kalde usædvanlig langtrukne og komplicerede forhandlinger, er fremtidens bilafgifter endelig kommet på plads. Se vores pressemeddelelse her.  

AutoBranchen Danmark vil vi på mandag give dig overblikket på et webinar, som kun er for medlemmer. Vi vil præsentere den generelle aftale og komme ind på, hvad den helt konkret vil betyde for jer forretningerne. 

 

På webinaret gennemgår vi blandt andet: 

  • Den overordnede aftale  
  • Priser og afgifter fremover på el-, hybrid-, benzin- og dieselbiler.  
  • Hvad betyder det, at aftalen træder i kraft allerede, fra når lovforslaget fremsættes i Folketinget? 
  • Hvad kommer de nuværende ejere af benzin- og dieselbiler til at skulle betale for deres biler? 
  • Osv… 

Vi har sat 60 minutter af til webinaret. Der vil først være en præsentation på ca. 15 min af Gitte Seeberg, adm. direktør. Der vil være mulighed for at stille skriftlige spørgsmål undervejs i chat-funktionen. Dem vil moderator samle op på og stille mundtligt til Gitte Seeberg og vores ekspertpanel efter oplæggetDe spørgsmål som vi eventuelt ikke når at besvare vil vi samle op på og besvare i en Q&A, som vil være tilgængelig på hjemmesiden hurtigst muligt 

 

Kurset er gratis for alle AutoBranchen Danmarks medlemmer.  

 

På webinaret deltager: Adm. direktør, Gitte Seeberg, leder af medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation, Charlotte Brix Andersen, jurist, Ida Nynne Daarbak Jensen og politisk konsulent, Nicolai Fiil.

For at tilmelde dig skal du være medlem af AutoBranchen Danmark og have en online profil. Har du ikke en profil, kan du hurtig oprette en ved at klikke “opret profil” under tilmelding oppe i højre hjørne på hjemmesiden.  

På dagen for webinaret vil du få tilsendt et link ca. 1 time inden webinaret går i gang. Det skal du klikke på for at deltage 

Vi glæder os til at se jer. 

+ Tilføj til Outlook