Fordelsaftaler inden for drift og administration

Herunder kan du se de fordelsaftaler, der vedrører forretningens drift og administration. Bemærk, at det kræver medlemskab af AutoBranchen Danmark for at kunne logge ind og læse de enkelte aftaler.

Få en erhvervsforsikring fra Gjensidige, der er målrettet bilforhandlere, værksteder og autolakerier. Der er bl.a. mulighed for særlige dækninger mod vanvidsbilisme.

Gjensidige sundhedsforsikringer sørger for, at du og dine medarbejdere får kompetent behandling og rådgivning i tilfælde af sygdom.

Få en bedre pensionsordning til dig og dine medarbejdere, der har en flot historik på afkastet. I får personlig rådgivning, så den enkelte medarbejder får en skræddersyet pensionsordning.

Gør det nemt at administrere løn med ProLøn. Et fleksibelt og enkelt lønsystem med online lønindberetning – skræddersyet til branchen.

Hos Scanenergi kan du skifte til grøn strøm og få kompetent rådgivning om energiforbrug og bæredygtighed.

Få LED-belysning på jeres værksted eller i bilhuset, der både er lysstærk og energieffektiv – og som reducerer jeres omkostninger.

Autobranchens egen partner på miljøområdet

Prøv den automatiske afgiftsberegner til det digitale bilhus helt gratis. Du sparer masser af timer på af udregne registreringsafgiften på biler.

Auto IT tilbyder dig hjælp til at beregne registreringsafgift i en afgiftsberegner.

Holco har lavet et system til håndtering af serviceaftaler.

Få ehvervsaftale med Circle K og få rabat på bl.a. EUROPE Card, bilvask, sprinklervæske og levering af benzin.

Få et Q8-erhvervskort, der giver dig rabat på benzin, diesel og bilvask. Kortet kan også bruges hos alle Shell og Shell Express-stationer.

Få endnu bedre betingelser på euroShell Card, der kan bruges i hele Europa. Du får en god rabat på benzin, diesel og bilvask.