Fordelsaftaler til eftermarkedet

Herunder kan du se de fordelsaftaler, der vedrører eftermarkedet. Bemærk, at du skal være medlemskab af AutoBranchen Danmark for at kunne logge ind og læse de enkelte aftaler.

Få adgang til Autotaks-support over telefon eller direkte på din skærm, når du har brug for hjælp. Du kan også få en grundig vejledning i at lave korrekte skadesopgørelser, så du får betaling for alt udført arbejde.

Partsplanner er sat i verden for at lette hverdagen for værksteder og skadescentre i Danmark. Reservedelsdata bliver automatisk trukket ud fra Autotaks/Forsi og du kan nemt og hurtigt sende dine bestillinger videre til dine foretrukne leverandører.

Få styr på værkstedet med Teknologisk Institut. Her kan du få en god rabat på kontrol af værksted og reparationer. Har I flere afdelinger, kan servicen også give jer et bedre overblik over, hvilket værktøj der er på de forskellige værksteder.

Få en god aftale med fordelagtige priser på udskiftning af for-, side- og bagruder. Udskiftningen kan både foregå på jeres adresse eller hos en af Dansk Bilglas’ 25 afdelinger.

Med RentLog kan du administrere alt fra booking til fakturering digitalt fra computer eller mobil. Systemet gør flådestyring nemmere for virksomheden, og hjælper jer med at yde god kundeservice.

Med Sharebox får du nøglebokse, der gør overlevering af nøgler mere fleksibelt. Lad kunderne indlevere nøgler, når det passer dem bedst, og slip for lang kø lige før lukketid.

Få en løsning, der sikrer dig mod kilometerspoling og andre ændringer i brugte bilers software.