Fordelsaftaler til salgsafdelingen

Herunder kan du se de fordelsaftaler, der vedrører salg. Bemærk, at det kræver medlemskab af AutoBranchen Danmark for at kunne logge ind og læse de enkelte aftaler.

Santander Consumer Bank er et af de førende finansieringsselskaber. Her får du konkurrencedygtige finansielle løsninger, når bilkøbet skal finansieres.

Elite Bilforsikring: Som medlem har du mulighed for at sælge fordelagtige bilforsikringer fra Gjensidige til dine kunder. Du får provision og bilerne retur til jeres værksted.

Få tryghed med garanti- og forsikringsspecialisterne CarGarantie. Sænk fx din risiko i reklamationsperioden og gør bilhandler trygge for både dig og kunderne. Mulighed for attraktiv bonusordning.

Clever-abonnementer giver dine kunder en nem adgang til opladere. Få provision når du sælger Clever All-in-One produkter til dine kunder.

Som medlem kan du få rabat på den digitale platform AUTOproff, hvor du nemt og hurtigt kan købe og sælge brugte biler B2B i hele Europa.

Minimer risikoen for fusk og klonede biler med Vindicate. Med Vindicate kan du bestille rapporter over bilers historik, både for ind- og udland.

AutoBranchen Danmark tilbyder, i samarbejde med Subscrybe, et eksklusivt Abonnementsakademi, hvor du bliver klædt ordentligt på til at udvikle og drive din egen abonnementsforretning, gennem konkrete værktøjer, teori og viden.