Jura

Jurist med solid erfaring vil sikre den mest relevante og værdiskabende rådgivning 

AutoBranchen Danmarks juridiske afdeling er blevet tilført nye ressourcer, efter jurist Rebekka Levysohn er tiltrådt 1. februar.

Rebekka Levysohn er pr. 1. februar begyndt som jurist i AutoBranchen Danmarks juridiske afdeling, hvor hun skal bistå i arbejdet med at sikre kvalificeret og præcis juridisk rådgivning til AutoBranchen Danmarks over 1200 medlemmer.  

Rebekka Levysohn har tidligere arbejdet i advokatbranchen i syv år og har derudover mange års erfaring med juridisk rådgivning inden for flere retsområder, herunder købe- og forbrugerret, erstatningsret og markedsføringsret.   

“Jeg glæder mig til at komme ud og møde medlemmerne og sikre, at de får den rådgivning, som er mest relevant og værdiskabende for dem,” siger Rebekka Levysohn.   

Rebekka Levysohn kommer fra en stilling i Energistyrelsen.   

Foruden Rebekka Levysohn består AutoBranchen Danmarks juridiske afdeling af juridisk chef Abid Khan og jurist Hadeel Barakji.   

Rebekka Levysohn vil som resten af juridisk afdeling både rådgive medlemmer af AutoBranchen Danmark telefonisk og tilbyde rådgivningsbesøg, hvor hun besøger medlemmet og dennes forretning.   

Kontakt

Juridisk hotline