AutoBranchen Danmark publicerer en række
magasiner, rapporter og nøgletal om autobranchen.

Herunder kan du finde vores forskellige
magasiner, analyser og statistik.

Aktuelt nybilssalg i 2021:

0
Benzinbiler
0
Dieselbiler
0
Hybridbiler
0
Elbiler

Grafikken viser salget af nye biler i 2021 i hele måneder baseret på tal fra bilstatistik.dk. Sidste opdatering: Til og med marts 2021.

Aktuelt brugtbilssalg i 2021:

0
Benzinbiler
0
Dieselbiler
0
Hybridbiler
0
Elbiler

Grafikken viser salget af brugte biler i 2021 i hele måneder baseret på tal fra bilstatistik.dk. Sidste opdatering: Til og med marts 2021.

Den samlede bilpark i Danmark:

0
Benzinbiler
0
Dieselbiler
0
Hybridbiler
0
Elbiler

Grafikken viser den samlede bilbestand i hele måneder baseret på tal fra bilstatistik.dk. Sidste opdatering: Til og med marts 2021.

Aktuel fordeling af Euro-normer i Danmark:

0
Euro 6 eller nyere
0
Euro 5
0
Euro 4
0
Euro 3 og øvrige

Grafikken viser fordelingen af Euro-brændstofnormer (jo højere tal, desto nyere motor) i bilparken baseret på tal fra bilstatistik.dk. Sidste opdatering: Til og med marts 2021.

Ladestandere i Danmark:

Kortet er baseret på data fra plugshare, der løbende opdateres med de nyeste ladestandere.

Detaljeret statistik om bilsalget i Danmark

Hver måned fremlægger AutoBranchen Danmark statistik om bilsalget i Danmark. Her kan du finde de seneste opgørelser.

Magasinet AutoBranchen Danmark

Magasin for alle, der arbejder i autobranchen. Magasinet tematiserer forskellige emner om at drive forretning i autobranchen og sendes ud til alle AutoBranchen Danmarks medlemmer i en fysisk udgave. Men du kan også finde magasinerne digitalt lige her.

Analyser og rapporter

Her finder du analyser og rapporter om autobranchen. Det omhandler både den grønne omstilling, forretningsvilkår for bilbranchen samt forventninger til salg.

NYT fra AutoBranchen Danmark

Magasin til bilforhandlere, der tematiserer forskellige relevante emner om at drive forretning i autobranchen. Magasinet udgives ikke længere, men det er blevet erstattet af “Magasinet AutoBranchen Danmark”. Herunder kan du finde tidligere udgivelser af magasinet.

Lak & Karrosseri

Magasin til autolakerere, karrosseriteknikere og autoværksteder, der tematiserer forskellige relevante emner om drive eftermarkedforretning. Magasinet udgives ikke længere, men det er blevet erstattet af “Magasinet AutoBranchen Danmark”. Herunder kan du finde tidligere udgivelser af magasinet.

Årsberetninger

Hvert år sammenfatter AutoBranchen Danmark årets løb i en årsberetning. Her sættes der fokus på, hvad der særligt har fyldt for medlemmer af AutoBranchen Danmark, og hvad AutoBranchen Danmark har arbejdet med i årets løb.

Årets bilimportør

AutoBranchen Danmark kårer hvert andet år “Årets bilimportør”. Her kan du finde de seneste undersøgelser.

Du kan finde flere analyser, magasiner
og rapporter i vores arkiv – Klik her