Analyser og magasiner om den danske autobranche2023-08-08T11:10:29+02:00

Magasiner og rapporter om autobranchen

AutoBranchen Danmark udgiver en række magasiner og rapporter om autobranchen. Herunder kan du finde vores forskellige publikationer og statistik over bilsalget i Danmark.

Månedlig status på bilsalget

Bilsalg i 20222023-04-13T15:19:38+02:00
Bilsalg i 20212023-04-13T15:21:55+02:00

Ladestandere i Danmark:

Kortet er baseret på data fra plugshare, der løbende opdateres med de nyeste ladestandere.

Magasinet AutoBranchen Danmark

Magasin for alle, der arbejder i autobranchen. Magasinet tematiserer forskellige emner om at drive forretning i autobranchen og sendes ud til alle AutoBranchen Danmarks medlemmer i en fysisk udgave. Men du kan også finde magasinerne digitalt lige her.

I vores arkiv kan du finde ældre udgivelser fra AutoBranchen Danmark, bl.a. NYT fra AutoBranchen Danmark og Lak & Karrosseri.

Gå til magasin-arkiv

Lak & Karrosseri – en del af AutoBranchen Danmark

Her er vores magasin til autolakerere, karrosseriteknikere og autoværksteder, der dykker ned i emner, der er særligt relevante for eftermarkedet. Magasinet udkommer både digitalt og sendes ud fysisk til medlemmer.

I vores arkiv kan du finde ældre udgivelser fra AutoBranchen Danmark, bl.a. gamle Lak & Karrosseri samt Ekstrasprøjten, som magasinet hed tidligere.

Gå til magasin-arkiv

Danskernes Biler

I rapporten får du overblik over alt fra omsætning, bilparkens sammensætning og alder, beskæftigelse, ligestilling, grøn omstilling og aktuelle sager, der påvirker branchen.

Analyser og rapporter

Her finder du analyser og rapporter om autobranchen. Det omhandler både den grønne omstilling, forretningsvilkår for bilbranchen samt forventninger til salg.

Årsberetninger

Hvert år sammenfatter AutoBranchen Danmark årets løb i en årsberetning. Her sættes der fokus på, hvad der særligt har fyldt for medlemmer af AutoBranchen Danmark, og hvad AutoBranchen Danmark har arbejdet med i årets løb.

Årets bilimportør

AutoBranchen Danmark kårer hvert andet år “Årets bilimportør”. Her kan du finde de seneste undersøgelser.

Du kan finde flere analyser, magasiner
og rapporter i vores arkiv

Gå til magasin-arkiv
Go to Top