AutoBranchen Danmark publicerer en række magasiner, rapporter og nøgletal om autobranchen. Ligeledes laves der månedlige analyser af bilsalget i Danmark. Herunder kan du finde vores forskellige rapporter, magasiner og analyser.

Statistik om bilsalget i Danmark

Hver måned fremlægger AutoBranchen Danmark statistik om bilsalget i Danmark. Her kan du finde de seneste opgørelser.

Undersøgelser om udviklingen i autobranchen

AutoBranchen Danmark laver jævnligt undersøgelser om udviklingen i bilbranchen. Her finder du de seneste undersøgelser:

Analyser og rapporter

Her finder du analyser og rapporter om autobranchen. Det omhandler både den grønne omstilling, forretningsvilkår for bilbranchen samt forventninger til salg.

Magasinet AutoBranchen Danmark

Magasin for alle, der arbejder i autobranchen. Magasinet tematiserer forskellige emner om at drive forretning i autobranchen og sendes ud til alle AutoBranchen Danmarks medlemmer i en fysisk udgave. Men du kan også finde magasinerne digitalt lige her.

NYT fra AutoBranchen Danmark

Magasin til bilforhandlere, der tematiserer forskellige relevante emner om at drive forretning i autobranchen. Magasinet udgives ikke længere, men det er blevet erstattet af “Magasinet AutoBranchen Danmark”. Herunder kan du finde tidligere udgivelser af magasinet.

Lak & Karrosseri

Magasin til autolakerere, karrosseriteknikere og autoværksteder, der tematiserer forskellige relevante emner om drive eftermarkedforretning. Magasinet udgives ikke længere, men det er blevet erstattet af “Magasinet AutoBranchen Danmark”. Herunder kan du finde tidligere udgivelser af magasinet.

Årsberetninger

Hvert år sammenfatter AutoBranchen Danmark årets løb i en årsberetning. Her sættes der fokus på, hvad der særligt har fyldt for medlemmer af AutoBranchen Danmark, og hvad AutoBranchen Danmark har arbejdet med i årets løb.

Årets bilimportør

AutoBranchen Danmark kårer hvert andet år “Årets bilimportør”. Her kan du finde de seneste undersøgelser.

  • Du kan finde flere analyser, magasiner og rapporter i vores arkiv – Klik her