En ny app gør opbevaring og udveksling af personlige oplysninger nem og sikker for virksomheden. For forbrugeren er overdragelsen lige så enkel, hurtig og tryg.

En ny fordelsaftale giver AutoBranchen Danmarks medlemmer mulighed for en langt nemmere håndtering af de personlige oplysninger, som oftest skal bruges i forbindelse med finansiering og lignende.

Når en virksomhed skal modtage personlige oplysninger fra en forbruger, er IDfication løsningen, som gør det nemt. Selv kalder IDfication løsningen for ”simpel, sikker og ordentlig.”

”Bilforhandleren skal bede om ID i form af kørekort, pas og så videre. Mange gange får man det på sms og mail, og forhandleren tænker måske ikke over, at man ikke må opbevare sådan en oplysning på den måde. Med IDfication er oplysningerne opbevaret i et lukket system – trygt for forbrugeren og samtidig nemt for forhandleren, der samtidig sikrer, at persondataforordningen overholdes,” siger Thomas Nuppnau, direktør og stifter af IDfication.

Hos AutoBranchen Danmark er chef for partnerskaber, Henrik Bitzer, imponeret over, hvad han har set fra IDfication, og han ser et stort potentiale for bilforhandlerne.

”Det er nærmest mobilepay-løsningen overført til personlige oplysninger som kørekort, sundhedskort, pas og lignende, hvor forbrugeren ”swiper” på anmodning. De personlige kort er gemt i et lukket system. Systemet kan bruges af bilforhandlere og mange andre brancher, hvor der sker udveksling af personlige data,” siger han.

En aftale med IDfication koster virksomheden et mindre abonnementsbeløb, og så er der en pris for hver enkelt transaktion er personlige oplysninger. På denne pris er der en god rabat for AutoBranchen Danmarks medlemmer.

Thomas Nuppnau noterer iøvrigt, at en central person i virksomheden kan logge ind og se, hvilke personoplysninger virksomheden har modtaget, mens den enkelte sælger i virksomheden, kun kan se de oplysninger, han eller hun selv har lagt ind.

”Det her i det hele taget en nem arbejdsgang i forbindelse med noget, som alle skal bruge,” siger Thomas Nuppnau videre.

Vil du videre mere om løsningen med IDfication, så kontakt adm. direktør Thomas Nuppnau på telefon 3242 1020. Hvis du vil vide mere om AutoBranchen Danmarks fordelsaftale med IDfication, så kontakt chef for partnerskaber, Henrik Bitzer på telefon 3147 4997.

Læs mere om aftalen og andre fordelsaftaler i Fordelskataloget her

Hurtig adgang for medlemmer:

Tilgå fordelskataloget

Vores fordelsaftaler giver adgang til:

 • Attraktiv og fleksibel bilfinansiering.

 • Provision ved salg af bilforsikringer.

 • Digital beregner til bilafgifter på få minutter med fuld dokumentation.

 • Erhvervsforsikringer med gode rabatter.

 • Motorforsikring.

 • Værktøjs-og reparationskontrol.

 • Rabatter med brændstofaftaler.

 • Attraktive priser på opgaver med bilruder.

 • Pensionsordning.

 • Mulighed for optimeret lønsystem.

 • Og meget mere …