Bilforhandlere

24 priser uddelt på branchens aften

Grøn omstilling fyldte mere end nogensinde, da autobranchen tirsdag aften var til awardshow i Cirkusbygningen i København.

Hyundai Ioniq 5 løb med prisen som årets teknologiske frontløber og årets miljøbil. Ford Kuga PHEV blev kåret til årets familiebil og så fik Lindholm Biler prisen for årets tiltag med sin Lindholm Skov, der er skabt i samarbejde med Viborg Kommune og Plant et Træ. Sammen vil de beplante 10 hektar jord over de næste fem år.

Lindholm Biler vandt også prisen som årets brugtvognsforhandler.

”Det er jo helt vildt at vinde prisen som årets brugtvognsforhandler for tredje gang i et mega stærkt felt. Jeg er mindst lige så stolt over at få prisen for årets tiltag, for med Lindholm Skov skubber vi til den grønne omstilling. Ingen af os kan redde planeten alene, men vi tager aktivt stilling og vi gør noget. Med Lindholm Skov dækker vi otte af FN’s 17 verdensmål. Det er jeg virkelig stolt over, at branchen også kan se,” sagde en glad direktør og ejer af Lindholm Biler, Henrik Bollerslev efter awardshowet.

Foran et fuldt hus i Cirkusbygningen, hvor sangerne i Wallmanns Salonger imponerede med deres sceneshow, var der også anerkendelse til Bjarne Nielsen A/S og Nielsen Car Group, der løb med prisen som årets nyvognsforhandler.

”Det er en stor anerkendelse for os og for vores 500 medarbejdere, der alle har en stor andel i dette. Vi er meget stolte over prisen, og den viser jo også, at vi er dygtige til det, vi laver,” siger koncerndirektør Bjarne Nielsen, der modtog aftenens første pris.

Det var AutoBranchen Danmarks adm. direktør, Gitte Seeberg, der overrakte aftenens første pris, som gik til Bjarne Nielsen A/S.

”Det blev en god aften. Auto Awards gav os en god mulighed for igen at mødes på kryds og tværs i branchen. Jeg fornemmede god stemning, og folk kommer heldigvis fra alle egne af landet for at være med. Auto Awards er en dejlig tradition, som også giver kamp om priser og hæder. Med den udvikling, der er i vores branche, glæder jeg mig allerede til at se, hvad der skal være nomineret til næste år,” siger Gitte Seeberg.

Mens prisen til årets nyvognsforhandler formentlig mest skal pryde i hovedkvarteret i Silkeborg, blev prisen til årets autolakerer på Sjælland, hvor Elkjærgruppen har otte virksomheder i København og omegn. I et skarpt felt af autolakerere, tog Elkjærgruppen sig af den titel.

”Det betyder rigtigt meget for os at få sådan en pris, der viser, at vi er blandt de dygtigste i branchen. Vi er tredje generation i virksomheden, så det er rart at kunne vise de ældre generationer, at vi er gode til det, vi laver,” siger Michael Elkjær, der modtog prisen sammen med Helene Elkjær og Carsten Elkjær.

”Vi havde ikke regnet med at vinde prisen, for vi er oppe mod stærke konkurrenter, men vi har heldigvis vist, at vi kan klare os, og det er vi glade for,” fortsatte Michael Elkjær. Trioen har ikke afgjort hvor statuetten for prisen kommer til at stå, men den kommer muligvis til at gå lidt på rundtur i Elkjærgruppens afdelinger.

Santander Consumer Bank løb igen med prisen som årets erhvervsleasingselskab. I år måtte selskabet dog afgive prisen som årets privatleasingselskab til GranTurismo Cars, men kommerciel direktør Bo Jakobsen lover, at Santander igen næste år vil være i udfordrerens rolle og gå efter to priser.

”Vi er rigtigt stolte over at få en pris. Det er bestemt ikke blevet nemmere, og vores medarbejdere knokler for at arbejde med de mange udfordringer, der er for branchen. Vi takker vores kunder og samarbejdspartnere for, at det går rigtigt godt og vi er årets erhvervsleasingselskab. Og så går vi efter at tage to priser igen til næste år,” siger Bo Jakobsen.

Der var også priser til et par af AutoBranchen Danmarks gode samarbejdspartnere på det uddannelsesmæssige område. BC Syd i Mommark løb med prisen for årets merkantile uddannelse, mens Skjern Tekniske Skole fik titlen som årets tekniske uddannelse.

”Det er jo næsten en sejr i sig selv at blive nomineret, og vi har været nomineret før, så vi er rigtigt stolte over også at få prisen. Vi knokler for at være en god skole, og vi kan jo se, at virksomheder over hele landet sender lærlinge og kursister afsted til os, så jeg må sige, at det går godt og vi har travlt. Vi tager alle udfordringer op, og gør vores bedste hver eneste dag,” siger Allan Vendelbo Kristiansen, der er uddannelseschef på Teknisk EUD og var flankeret af sin direktør Marianne Oksbjerre og kollegerne Poul Fomsgaard Jensen og Sanne Korsgaard.

Næste Auto Awards finder sted den 22. november 2022.

Prismodtagerne

Årets Nyvognsforhandler

Bjarne Nielsen A/S

Årets Brugtvognsforhandler

Lindholm Biler

Årets Værksted

Foldby Autoteknik

Årets Karrosseriværksted

Crashpoint

Årets Synshal

Applus Bilsyn

Årets Produkt

Digital-Servicebook

Årets Markedsføringskampagne

Automester – ”Så’ det Automester”

Årets Nyhed

Clever – Danmarks første urbane lynladestation

Årets Leverandør

FTZ

Årets Tiltag

Lindholm Biler – Lindholm Skov – et samarbejde mellem Viborg Kommune, Plant et Træ og Lindholm Biler

Årets Forsikringsselskab

Tryg Forsikring

Årets Autogenbruger

Gørløse Autoimport

Årets Merkantile Uddannelse

BC Syd Mommark

Årets Tekniske Uddannelse

Skjern Tekniske Skole

Årets Autolakerer

Elkjærgruppen

Årets Værkstedskæde

AutoMester

Årets Erhvervsleasingselskab

Santander

Årets Privatleasingselskab

GranTurismo Cars

Årets Bilmærke

Mercedes-Benz

Årets Familiebil

Ford Kuga PHEV

Årets Firmabil

Mercedes-Benz C-klasse

Årets Miljøbil

Hyundai Ioniq5

Årets Varevogn

Renault Kangoo

Årets Teknologiske Frontløber

Hyundai Ioniq5

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef