Autotaks-support fra AutoBranchen Danmark

Du kan få Autotaks-support gennem AutoBranchen Danmark. Vi hjælper dig ikke kun med login, men giver grundig vejledning og hjælp til korrekte skadesopgørelser. Du kan også deltage i vores kurser om emnet og få tips og tricks til at bruge systemet og meget mere.

Hos os får du abonnement på Autotaks og ubegrænset support for blot 85 kroner pr. måned.

Kontakt support på 33251433

Autotaks-kursus sikrer din omsætning

AutoBranchen Danmark afholder jævnligt kurser i at lave korrekte skadesopgørelser. Kurserne sikrer, at du er ajour med systemet og sender dig hjem med en masse tips og tricks i baglommen.

Vi afholder kurserne flere steder i landet, men kan du ikke finde et der passer, så kan du kontakte Jørgen Petersen på jgp@abdk.dk og komme på venteliste til nyt hold.

Ring – og vi gennemgår din rapport

AutoBranchen Danmarks autotaks-support sidder klar til at gennemgå dine opgørelser i autotaks, så du sikrer dig den korrekte og fulde betaling for dit arbejde.

Supportfunktionen har til formål at sikre, at værkstederne udarbejder korrekte skadesrapporter – og herunder får betaling for det arbejde, der rent faktisk udføres på bilen. Ring 33251433.

Opkald betød 1.900 kroner i forskel

En bruger kontaktede for nyligt autotaks-supporten hos AutoBranchen Danmark for at få gennemgået hans opgørelser i autotaks. Og det viser sig ofte at betale sig at ringe ind. I Autotaks-systemet er der nemlig mange flueben, man kan krydse af, og nogle kan man let overse, som man så ikke får betaling for. Gennemgangen indbragte ham 1.900 kroner ekstra, fortæller Jørgen Petersen, Forsikringskonsulent hos AutoBranchen Danmark.


Jeg har fået genopfrisket mange ting, og jeg har fået styr på processen ved tre-firelagslakering i forhold til registrering i Autotaks. Også her er det vigtigt at få noteret processerne, så man ikke går glip af omsætning

Andreas Østergaard fra Villys Auto, der har været på kursus i Autotaks hos AutoBranchen Danmark

Din autotaks-support opsummeret

Spørgsmål?

Har du spørgsmål angående vores support, kurser eller autotaks i det hele taget, er du velkommen til at kontakte vores Forsikringskonsulent Jørgen Petersen, der er ekspert i at lave korrekte skadesberegninger og systemet Autotaks.

Jørgen Petersen har både været på værkstederne og været autotaksator i et forsikringsselskab. Han har derfor et godt øje for de misforståelser, der kan opstå mellem værksted og taksator.

Kontakt Jørgen på 33251433 eller support@abdk.dk