AutoBranchen Danmark er glade for på mandag at kunne offentliggøre vores helt nye hjemmeside. Med et stærkt visuelt udtryk, fokus på brugervenlighed og mange spændende nye tiltag og funktioner giver hjemmesiden AutoBranchen Danmarks digitale medlemsservice en væsentlig opgradering.

Af nye funktioner kan blandt andet nævnes elektronisk tilmelding til kurser og arrangementer, der fremover vil gøre det meget nemmere for medlemmer at tilmelde sig AutoBranchen Danmarks brede palette af spændende faglige arrangementer.

Samtidig er den nye hjemmeside designet som epicenter for organisationens politiske påvirkningsarbejde i medlemmernes tjeneste. Med en endnu tydeligere digital tilstedeværelse vil AutoBranchen Danmark stå stærkere i den politiske debat og strategiske samarbejder.

”I arbejdet med den nye hjemmeside har vi især haft fokus på tre områder. For det første skal den nye side fungere godt, hvad enten du ser den på din mobiltelefon, din tablet eller sidder foran computeren. Derudover har vi optimeret søgefunktionen, så det er blevet nemmere at finde det, du søger efter, og sidst men ikke mindst har vi skabt en side, der er nem for brugerne at navigere rundt på, uanset hvor på siden du er”, fortæller adm. direktør i AutoBranchen Danmark, Jens Brendstrup.

Hjemmesiden er i den kommende tid under løbende opbygning. Skulle du mod forventning ikke kunne finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte Sebastian Feirup, sfl@abdk.dk.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye site, det nye design og den nye brugerflade.