Der er lagt op til en festlig aften i selskab med kolleger og samarbejdspartnere, når årets branchemiddag løber af stablen i de eksklusive rammer på Gram Slot i forbindelse med de to branchedage “Vores Autobranche 2019”, som AutoBranchen Danmark og Motor-magasinet afholder.

Anders Breinholt skifter den seriøse ordstyrer-kasket ud med stand-up hatten og sørger for underholdningen i løbet af aftenen med garanti for et godt, forløsende grin. Men mennesket lever som bekendt ikke af grin alene, så samtidig vil både glas og tallerkener blive fyldte med det bedste, restauranten kan byde på. Køkkenet på Gram Slot er kendt for sine lokale specialiteter og mange af gourmetmiddagens råvarer stammer fra slottets egen produktion af økologisk kød og grøntsager. Vinen stammer fra økologiske vinproducenter i Europa og bliver hentet op fra vinkælderen under slottet.

Både under og efter middagen vil der være musik, så der er både mulighed for en svingom med kollegaen eller til hyggesnak, mens man vipper i takt med foden, hvis man er mere til det. Uanset hvad, giver middagen en mulighed for uformelt og hyggeligt samvær med både kolleger og samarbejdspartnere.

Der er plads til 450 deltagere ved branchemiddagen og pladserne reserveres efter først-til-mølle princippet.

Tilmeld dig middagen her