Når autobranchen samles til konferencer og lignende, er det ofte direktøren og salgschefen. På Vores Autobranche, branchedagene på Gram Slot til maj, er der ingen begrænsninger. Dagene er for alle – direktøren, højrehånden, salgschefen, sælgeren, eftermarkedschefen, reservedelsekspedienten, værkføreren, mekanikeren og alle de andre, som har en funktion i branchen. Som en vigtig detalje er deltagelsen gratis ved tilmelding inden den 7. april.

”Man mærker udviklingen i vores branche i alle hjørner af virksomheden. Derfor har vi arbejdet meget specifikt på at skabe to inspirerende dage for alle. Og reservedelsekspedienten og sælgeren kan hente lige så meget inspiration som værkføreren og salgschefen. Det samme gælder for autolakereren”, siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark, som står bag de to spændende branchedage i tæt samarbejde med Motor-magasinet og hovedsponsor Santander.

Gitte Seebergs pointe er, at hvis du er leder i en virksomhed, så er det en god idé, at du opfordrer medarbejderne til at finde til Gram Slot i begyndelsen af maj. Og hvis du er medarbejder og endnu ikke er tilmeldt, så er det snart nu, du skal fortælle din chef, at du gerne vil afsted, så du kan komme hjem med ny inspiration, viden og netværk.

Viden og inspiration fra ind- og udland

For mekanikeren og værkføreren er der spændende nyt fra Norge og Holland om elbilernes indvirkning på eftermarkedet. Det er også særdeles interessant at høre, hvad analysevirksomheden McKinsey kan fortælle om fremtidens autobranche. Sådan er det også for sælgeren og salgschefen, ligesom der er gode input at hente fra Veho i Finland, som tænker længere frem, når det handler om forretningsmodeller og fremtidig indtjening – og fra Casper Mysling, som i Danmark sælger godt med elbiler allerede.

For autolakereren kommer Mark Meier fra BASF/Glasurit og giver sit bud på fremtidens autolakering og forretningsmodeller. Og for alle er der udstillinger og snak om uddannelse. Bare for at nævne noget.

Når den bilinteresserede humørfyldte journalist og studievært Anders Breinholt har budt velkommen og sat rammen for de to dage, indleder den tidligere racerkører Tom Kristensen den lange perlerække af talere, som vil inspirere og give stof til eftertanke over de næste to dage. Tom Kristensen bliver fulgt op af østrigeren Thomas Furcher fra konsulenthuset McKinsey, som sætter scenen ved at sætte ord på den udvikling, som er i gang.

Alligevel handler det ikke kun om fremtid. Der er også masser af nutid i form af udstillinger, fagsnakke og netværk. Tag et kig på udstillerlisten. De mange virksomheder er klar til at præsentere produkter og få en faglig snak om relevante emner.