Fordelsaftaler

Clever lancerer nyt produkt – Clever Box

Clever lancerer nyt produkt, der kan købes af kunderne fra den 15. februar. Forhandlere kan deltage i webinar den 21. februar. Med Clever Box styrer kunden mere selv, men har stadig fordel af Clevers store netværk. 

Clevers nye produkt er interessant for kunder, der ønsker mest mulig kontrol og samtidig vil være en del af Clevers univers. 

Med Clever Box ejer kunden boksen selv, og i stedet for et abonnement har kunden en serviceaftale. 

Frem til udgangen af juni er prisen for serviceabonnementet 0 kroner mod en normalpris på 119 kroner. 

Se oversigt over alle priser længere nede. 

Nye forbrugertendenser  

“Energikrisen har skabt røre i kundernes behov, så der er nu et større behov for forbrugerbaserede hjemmeladeprodukter. Her får Clever Box en helt unik position. Kunderne bliver en del af Clevers univers med det absolut største ladenetværk i Danmark, og de vil mærke, hvordan intelligent opladning og rabat på Clevers ladenetværk giver markante forspring fra konkurrenterne,” siger Christina Fink Gustafsson, der er Partner Development Manager hos Clever. 

Hun tilføjer, at kunder kan skifte fra abonnement til Box eller tilbage igen. Det giver fleksibilitet og ro i maven i en usikker tid – både på kort og på lang sigt. 

Forhandlere modtager samme provision pr. salg som ved det velkendte Clever Unlimited.  

Clever Box Fordele  

“Clever Box rammer et hul i markedet, hvor man som kunde har friheden til styre mere selv, men samtidigt får del i de eksklusive fordele, som kun Clever kan tilbyde,” siger Christina Fink Gustafsson. Hun nævner følgende: 

  • Rabat på opladning på Clevers ladenetværk inkl. lynladning – (0,60 kr./kWh) 
  • Refusion af elafgift 
  • Kampagne: Serviceabonnement til 0 kr./md indtil 30. juni 2023 
  • Markedets bedste og nemmeste installation med ubegrænset kabelføring 
  • Spar penge, CO2-aftryk og tid med intelligent opladning 
  • Ubegrænset service og opdatering af ladeboks  

Priser 

Pris uden Clever Power   

119,- pr. md.         

0 kr. pr. md. serviceabonnement indtil 30. juni 2023  

10.999,- køb af ladeboks inkl. standardinstallation  

Pris med Clever Power  

89 kr. pr. md   

0 kr. pr. md. serviceabonnement indtil 30. juni 2023  

10.999,- køb af ladeboks inkl. standardinstallation  

Konvertering fra abonnement til Box eller omvendt 

Hvis kunden ønsker at konvertere sit Clever Unlimited abonnement til Clever Box, fakturerer Clever kunden 3.499 kr. (kampagnepris til 30/6. Normalpris 7.000 kr.). for frikøb af Clever-ladeboksen. Så ejer kunden ladeboksen selv. 

Hvis kunden igen ønsker abonnementsbaseret opladning efter at have frikøbt Clever-ladeboksen, kan kunden konvertere tilbage. Clever tilbagekøber ladeboksen for 3.499 kr. 

Yderligere info og webinar 

Hvis du allerede formidler Clevers ladeløsninger, får du tilsendt al den nødvendige viden direkte i et nyhedsbrev fra Clever. Her får du samtidig en invitation til et webinar om Clever Box den 21. februar. På webinaret går Clever i dybden med Clever Box, og vender alle de spørgsmål, der måtte være. Hvis du ikke allerede er tilmeldt Clevers nyhedsbrev, kan du gøre det her.  

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef