Elbiler

Covid-19: AutoBranchen Danmark udvider telefonlinjer i juridisk afdeling og Videnscenteret

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Kære medlemmer,

Efter Statsministerens pressemøde i går aftes har vi i AutoBranchen Danmark valgt at følge myndighedernes anbefalinger og sende vores medarbejdere på hjemmearbejde de næste 14 dage.

Det er alvorlige virkemidler, der nu bliver taget i brug fra statens side pga. den alvorlige situation i Danmark og resten af verden med spredningen af covid-19. Vi bliver alle opfordret til at passe på de ældre og svage grupper i samfundet, så sundhedsvæsenet har kapacitet til at behandle alle, der har behov for det. Myndighederne forsøger at undgå, at vi i Danmark får kinesiske eller italienske tilstande på sygehusene.

Jeg vil gerne understrege, at vi ikke holder lukket på kontoret de næste 14 dage. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe jer igennem i den kommende tid. Jeg ved, det bliver svært, og at der er mange, som allerede nu sidder med svære beslutninger, der skal træffes.

Derfor har vi valgt at udvide vores åbningstid på telefonerne i juridisk afdeling og i Videnscenteret fra kl. 8.30 til kl. 18.00 i hverdagene. Ring til os. Vi er her for at hjælpe jer bedst muligt.

Vi vil også fortsat sende nyhedsbreve ud og holde jer opdateret om vigtige info, som vedrører branchen generelt.

Vi har i går udskudt alle vores arrangementer i marts. Det skridt tog vi allerede på baggrund af myndighedernes skærpede krav tidligere på ugen. Det drejer sig om:

  • 12. marts – Aftenmøde i Odense med Santander og Gjensidige
  • 24. marts – Forhandlermøde med jura og politik som omdrejningspunkt
  • 24. marts – Aftenmøde i Aalborg med Santander og Gjensidige

Vi kommer også til at indstille alle ikke-nødvendige fysiske medlemsbesøg i foreløbig de næste 14 dage.

Vi har i dette nyhedsbrev lavet en Q&A til jer. Vi forsøger at svare på mange af de spørgsmål, som vi ved optager jer ude i forretningerne i forhold til juridiske problemstillinger omkring medarbejdere, levering af biler og varer, reparationer mv.

Inden for de næste par dage sender vi vores kvartalsundersøgelse ud, hvor vi har inkluderet nogle spørgsmål om, hvordan I forventer covid-19 situationen vil påvirke jeres forretninger. Det er vigtigt, I besvarer spørgeskemaet, så vi kan være på forkant og være klar til at hjælpe jer bedst muligt.

Vi opfordrer til at holde sig opdateret om myndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk. Her ligger også en række adfærds-anbefalinger til forskellige målgrupper, som man kan bruge i sin forretning og helt generelt: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/forebyg-smitte

Venlige hilsener,

Gitte Seeberg

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Seneste nyheder

[/fusion_text][fusion_recent_posts layout=”default” picture_size=”fixed” hover_type=”none” columns=”3″ number_posts=”6″ offset=”0″ pull_by=”category” cat_slug=”nyhed” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” thumbnail=”yes” title=”yes” meta=”no” meta_author=”no” meta_categories=”no” meta_date=”yes” meta_comments=”yes” meta_tags=”no” content_alignment=”” excerpt=”yes” excerpt_length=”0″ strip_html=”yes” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]