Bilforhandlere

Det er sommer – og vi holder åbent

Sommerferien står for døren, men der er stadig både hjælp at hente og nyheder at få for medlemmer af AutoBranchen Danmark hen over sommeren. Få overblikket her.

Sommeren er kommet, og dette mandags-nyhedsbrev markerer derfor den sidste udsendelse før ferien. Selvom vi drosler ned, lægger vi os dog ikke helt ned i hængekøjen. Som medlem kan du stadig få både hjælp og nyheder i løbet af sommeren.  

Jura

I uge 27 – altså denne uge – kan du få hjælp, hvis du har et akut problem. Resten af sommeren kan du få hjælp som vanligt, hvis du har brug for juridisk rådgivning. Du kan ringe til vores jurister i tidsrummet 9-16 alle hverdage.  

AutoBranchen Danmarks Autotaks-support holder åbent som vanligt

Har du brug for hjælp med Autotaks i sommerferie-perioden, er der ingen grund til panik. Supporten holder åbent som vanligt og sidder klar til at besvare alle spørgsmål:  

Mandag-Torsdag kl. 8.00 til 15.30 og fredag kl. 8.00 til 15.00. 

AutoBranchen Danmarks Autotaks-support kan kontaktes på 33251433 eller support@abdk.dk  

Branchenyheder på hjemmesiden i uge 28-30 

Din indbakke får en sommerpause i uge 28-30. Her holder nyhedsbrevene fra AutoBranchen Danmark nemlig delvist sommerferie. Du kan dog stadig finde de væsentligste branchenyheder på vores hjemmeside her.

Vi glæder os til at komme tilbage med masser af nyheder til alle medlemmer efter sommeren. Det næste nyhedsbrev får du den 31. juli.  

Kender du til andre, der kunne tænke sig at få et af vores fire nyhedsbreve om alt fra medlemskurser til politiske branchenyheder – eller har du selv lyst til at få mere nyt fra os, så kan man tilmelde sig her.

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation