Bilforhandlere

Er du tryg ved, om dine kontrakter overholder registreringsafgiftsloven?

Registreringsafgiften er blevet nedsat flere gange, og skal i nogle tilfælde håndteres anderledes. Er du sikker på, at dine salgskontrakter overholder de gældende regler?

Især spørgsmålet omkring overflytning af avance fra salget af nye biler til ikke-afgiftsbelagt eftermonteret udstyr kan give udfordringer på grund af disse ændringer.

Vi tilbyder derfor et kursus i registreringsafgiftsloven, hvor du får gennemgået kravene til, hvordan slutsedler skal se ud, og hvordan køretøjer skal faktureres.

Kurset vil blandt andet omfatte: 

  •  Krav til specifikationerne i slutsedlen for salg af henholdsvis nye og brugte køretøjer
  • Krav til faktura
  • Hvordan rabat skal specificeres

Vi gennemgår konkrete eksempler, og du går hjem med ny viden, som du kan bruge i din dagligdag. Det gælder når du indgår aftaler om salg af nye såvel som brugte køretøjer.

Kurset er skræddersyet til deltagerne, og derfor har du inden kurset mulighed for at sende spørgsmål og problemstillinger på forhånd, så vi sikrer, at du går fra kurset med de svar, som du søger. Dine spørgsmål sender du til ks@abdk.dk.

Pris

Pris for kurset er 1.195 kr. + moms for medlemmer af AutoBranchen Danmark. For ikke-medlemmer er prisen 2.500 kr. + moms.

Klik her for at læse mere: