Elbiler

Er du tryg ved, om dine kontrakter overholder registreringsafgiftsloven?

Registreringsafgiften er nedsat flere gange, og afgiften håndteres i visse tilfælde på nye måder. Føler du dig i den forbindelse tryg ved, at dine salgskontrakter overholder reglerne?

Tidligere førte SKAT kontrol i forhold til vurdering af, om der var sket overflytning af avance fra salget af nye biler til ikke-afgiftsbelagt eftermonteret udstyr. Lige præcis spørgsmålet om overflytning af avance, kan give udfordringer på grund af nedsættelsen af registreringsafgiften og måden denne håndteres på.

Vi tilbyder derfor et kursus i registreringsafgiftsloven, hvor du får gennemgået kravene til, hvordan slutsedler skal se ud og hvordan køretøjer skal faktureres.

Kurset vil blandt andet omfatte:

  • Krav til specifikationerne i slutsedlen for salg af henholdsvis nye og brugte køretøjer
  • Krav til faktura
  • Hvordan skal rabat specificeres

Vi gennemgår konkrete eksempler, og du går hjem med ny viden, som du kan bruge i din dagligdag. Det gælder når du indgår aftaler om salg af nye såvel som brugte køretøjer.

Som altid er kurset skræddersyet til deltagerne. Derfor har du alle muligheder for at præge kurset ved at indsende spørgsmål og problemstillinger til emnet på forhånd. På den måde kan vi give de bedst mulige svar.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG KURSET D.25. JUNI I VEJLE 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG KURSET D.27. JUNI I SORØ