Bilforhandlere

Elite Bilforsikring – Ny attraktiv bilforsikring til kunderne 

AutoBranchen Danmark og Gjensidige lancerer nu et helt nyt forsikringsprodukt – Elite Bilforsikring –  en super attraktiv bilforsikring både for jeres kunder og for jer som forhandlere.  

Elite Bilforsikring er udviklet specielt til AutoBranchen Danmarks medlemmer i et tæt samarbejde mellem Gjensidige og AutoBranchen Danmark. Elite Bilforsikring indeholder attraktive geografisk bestemte priser, bedre forsikringsvilkår og giver mulighed for en række nye tilvalgsdækninger. 

Med Elite Bilforsikring er der grobund for at sælge masser af bilforsikringer ved salg af både nye og brugte biler  

“Der ligger et grundigt arbejde bag denne nye forsikring, og vi har store forventninger til, at kunderne vil tage godt imod den. Priserne er nu afhængig af hvor i landet kunden bor, hvilket gør produktet mere konkurrencedygtigt lokalt. Udover de attraktive priser indeholder det nye produkt gode dækninger og nye tilvalgsdækninger.  Leasing Basis, der blandt andet inkluderer afleveringsdækning, er et af de nye tiltag,” siger Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark. 

Elite Bilforsikring giver mulighed for, at kunden kan blive superelitebilist med det samme. Det kræver, at kunden er fyldt 25 år og kan fremvise tre års skadesfri kørsel.  

Forhandleren, der sælger Elite Bilforsikring, kan desuden glæde sig over, at bilen kommer tilbage til eget værksted ved forsikringsskade.  

Der er følgende nye tilvalgsdækninger:

  • Leasing Basis 
  • Ung Fører 
  • Parkering Plus 
  • Friskadedækning 
  • Lånebil Plus 

Læs mere om Elite Bilforsikring og de nye tilvalgsdækninger i den nye brochure som din lokale Gjensidige-konsulent kommer rundt med samt på www.autobranchensforsikring.dk. 

 ”Vi har kigget grundigt på hele markedet, da vi udviklede Elite Bilforsikring, og vi tror, at kunderne  vil tage godt imod produktet, der har en skarp pris afhængigt af hvor i landet kunderne bor. Nu glæder vi os til at få Elite Bilforsikring ud over rampen, og du kan selvfølgelig kontakte din faste kontaktperson i Gjensidige, hvis du vil vide mere” siger Birgitte Rønne, chef for Partnerskaber i Gjensidige.  

Birgitte Rønne fortæller, at Elite Bilforsikring kan oprettes både i Bilinfo og i Autodesktop. 

Af andre fordele kan bl.a. nævnes: 

  • Ubegrænsede kilometer 
  • Gratis reparation af stenslag på forruden 
  • Reparation hos et AutoBranchen Danmark værksted 
  • Mulighed for 2.500 kr. i selvrisiko ved superelitebilist 

Læs mere om AutoBranchen Danmark og Gjensidiges nye Elite Bilforsikring i fordelsuniverset på AutoBranchen Danmarks hjemmeside www.abdk.dk (kræver login) 

Her kan du også læse, hvilke økonomiske fordele forsikringen giver dig som forhandler. 

Vil du videre mere om den nye og attraktive forsikring, så kontakt din faste kontaktperson hos Gjensidige  

Fyn og Sønderjylland 

Tina Agerbæk 

Tina-holm-agerbaek@gjensidige.dk,  60 25 17 34 

Sjælland 

Rasmus Krogh 

Rasmus.krogh@gjensidige.dk 

52 39 21 60 

Midt- og Nordjylland 

Samet Gürel 

Samet.gurel@gjensidige.dk,41 77 53 42 .  

Vil du vide mere om AutoBranchen Danmarks fordelsaftaler generelt, så kontakt Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark. 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef