Arrangement om de kinesiske elbiler

Kom og hør om udviklingen inden for den kinesiske bilindustri, som har oplevet en stor vækst i de seneste år. Der er allerede mange kinesiske elbiler i Danmark, og flere kommer til i den kommende tid. Strategien bag dem er en anden end blandt de traditionelle bilmærker, herunder deres tilgang til kundeoplevelser. Nu har du chancen for at høre mere om den kinesiske strategi bag elbilerne, hvilke biler producenterne har på vej, og hvad de mest populære mærker er blandt kineserne.

Sammen med Santander Consumer Bank inviterer vi til endnu en spændende og hyggelig aften onsdag den 11. oktober, hvor vi holder et nyt arrangement med Lei Yang. Hun er selvstændig konsulent med base i Tyskland, og hun vil fortælle om den seneste udvikling inden for de kinesiske elbiler. I mere end 10 år har hun arbejdet med både den tyske og kinesiske bilindustri.

Da vi holdt arrangementet med Lei Yang i København i efteråret, var der stor tilslutning og spørgelyst. Derfor gentager vi eventen, og denne gang har vi afsat ekstra god tid til både oplæg og spørgsmål.

Efter oplægget vil der være tapas og rig mulighed for at netværke med kolleger fra branchen.

Program
  • Kl. 17.00-17.30: Velkomst ved Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark og Bo Jakobsen, Commercial Director & Country Manager i Santander Consumer Bank.
  • Kl. 17.30-19.30: Oplæg ved Lei Yang og efterfølgende spørgsmål & diskussion.  
  • Kl. 19.30-21.00: Tapas og netværk.
Tilmelding

Arrangementet er kun for medlemmer af AutoBranchen Danmark. Der er en begrænsning på antallet af deltagere, og derfor er det tilmelding efter først-til-mølle og max to personer pr. forretning. Send tilmelding til Julie Løvenholdt jfl@abdk.dk

Arrangementet foregår hos AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle kl. 17.00-21.00.