Informationsmøde: Forøg dit bilsalg ved at forstå nyt indkøbssystem

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at blive leverandør i SKI’s nye dynamiske indkøbssystem for biler. 

Når stat og kommuner handler biler, vil det ofte ske gennem et fælles indkøbssystem. Autobranchen Danmark og SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) giver dig nu chancen for at forstå dine muligheder for at få adgang til en stor kundebase på et informationsmøde den 23. maj.

Vil du sælge biler i større volumen til staten samt kommuner over hele landet, så er der god grund til at dukke op, når Autobranchen Danmark og SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice) holder informationsmøde for potentielle leverandører.

Her vil du få chancen for at forstå, hvordan du kan blive leverandør til det kommende dynamiske indkøbssystem, som er kendt under navnet ”50.86 Biler”. Mødet finder sted på Fyn den 23. maj 2024.

Garanteret eftespørgsel

Indkøbssystemet er obligatorisk at bruge for staten, når de skal handle biler. Og det forventes, at systemet også vil blive anvendt af en betydelig del af landets kommuner – i det nuværende system er 62 kommuner tilmeldt. Derfor åbner det for en række fordele for autoforhandlere at være tilbudsgivere i indkøbssystemet:

  • Forhandlere i det dynamiske indkøbssystem får adgang til en stor og stabil kundebase.
  • Forhandlerne er garanteret en efterspørgsel på de produkter og tjenester, der er omfattet af aftalen. 

50.86 Biler kan desuden hjælpe forhandlerne med at forbedre deres konkurrenceevne ved at give dem mulighed for at tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser. Dette kan være afgørende i en branche, hvor priskonkurrencen er intensiv.

Lær systemet at kende

Samlet set betyder ovenstående, at det kan være meget fordelagtigt for autoforhandlere at være tilbudsgivere på det dynamiske indkøbssystem 50.86 Biler, som skaber forenklede indkøbsprocesser.

Til arrangementet vil vi komme hele vejen rundt om systemet, se nærmere på brugerrejsen, og der vil være mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Vi håber, at mange autoforhandlere har lyst til at deltage og høre om fordelene ved at blive leverandør.  

Program

Tid 
10.00-10.15Velkomst og indflyvning
10.15-11.00SKI oplæg del 1
11.00-11.15BIO Pause
11.15-12.00SKI oplæg del 2
12.00-12.15Spørgerunde/åben dialog
12.15-13.00Frokost i Caféen og netværk

Tilmelding.

Du tilmelder dig via siden her. Deltagelse er gratis og kun for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Husk af give besked ved afbud – ellers modtager du et no show gebyr på 299 kr. .

Tid: Vi starter kl. 10.00. Kom gerne i god tid. Efter oplæg og diskussioner serverer vi en let frokostanretning. Vi slutter hele arrangementet senest kl. 13.00.

Sted: HUSET Middelfart, Hindsgaul Allé 2, 5500 Middelfart

OBS. Din tilmelding til vores arrangement er bindende. I tilfælde af afbud, skal vi venligst bede dig melde afbud til info@abdk.dk. Du er velkommen til at lade en kollega møde op til arrangementet i stedet for dig

No show: Der vil være et no-show gebyr på 299,- ekskl. moms i tilfælde af udeblivelse uden afbud. Send en mail til: info@abdk.dk ved afbud.