Medlemsevent: Kom i gang med din første ESG-bæredygtigheds rapport

Skal din forretning også til at i gang med ESG-bæredygtighedsrapportering?
Vil du vide, hvordan ESG-kravene kommer til at påvirke din forretning?
Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med ESG-rapporteringen, og vil du have en hånd, så du kommer godt i gang? Så er dette medlemsarrangement for dig.

Kom til AutoBranchen Danmarks medlemsmøde d. 10. juni om ESG-bæredygtighedsrapport hos Concept Biler i Næstved.

Fra 2024 kræver EU, at alle store virksomheder skal udarbejde en bæredygtighedsrapport – den såkaldte ESG-rapport (Environment, Social og Governance). Virksomhederne skal ikke bare rapportere for sig selv, men også om, hvordan deres underleverandører arbejder med ESG. Banker og forsikringsselskaber skal også spørge selv små virksomheder om deres ESG-arbejde.

Derfor har AutoBranchen Danmark lanceret et nyt værktøj – ESG-generatoren – der gør det let at lave en rapport, der overholder standarden. Værktøjet er helt gratis for medlemmer i 2024/2025.

Vi præsenterer vores værktøj for medlemmerne på dette møde, så kom med og bliv introduceret til værktøjet og kom i gang med din første ESG-bærdygtighedsrapport.

Der afholdes også et møde i Jylland d. 19. juni. Se eventet her.

Det sker på mødet
På mødet fortæller eftermarkedschef Nicky Bobak om AutoBranchen Danmarks arbejde med ESG-kravene, og hvorfor det er vigtigt at komme i gang allerede nu.

Vi hører om Concept Bilers foreløbige erfaringer med at bruge ESG-generatoren og sidst, men ikke mindst, får vi besøg af holdet bag værktøjet, virksomheden Valified. De tager os igennem værktøjet og på en mini-workshop hjælper de deltagerne på mødet i gang, så alle er kommet et stort skridt videre, inden mødet afsluttes med en bid mad og hyggeligt samvær fra kl. cirka 18.15

Vi håber, at mange medlemmer har lyst til at deltage og komme godt i gang med den første ESG-bæredygtighedsrapport.

Tilmelding. 

Du tilmelder dig via siden her. Deltagelse er gratis og kun for medlemmer af AutoBranchen Danmark. 

Husk at give besked ved afbud – ellers modtager du et no show gebyr på 299 kr.

Praktisk info:
Medbring en bærbar computer til mødet. Den skal du bruge til at blive oprettet i systemet og komme i gang med at svare på spørgsmålene til din ESG-rapport.  

Tid: 10. Juni kl. 16.30 – 19.30. Efter oplæg og mini-workshoppen, hvor du kan få hjælp til at blive oprettet som bruger og komme godt i gang med din ESG-rapport, serverer vi noget at spise og drikke. Vi slutter hele arrangementet senest kl. 19.30.

Sted: Concept Biler ApS, BMW & MINI, Jernbuen 4, 4700 Næstved

OBS. Din tilmelding til vores arrangement er bindende. I tilfælde af afbud, skal vi venligst bede dig melde afbud til info@abdk.dk. Du er velkommen til at lade en kollega møde op til arrangementet i stedet for dig

No show: Der vil være et no-show gebyr på 299,- ekskl. moms i tilfælde af udeblivelse uden afbud. Send en mail til: info@abdk.dk ved afbud.