Ny starttid på lak: Får du den rette afregning?

Efter et særdeles velbesøgt webinar om den nye starttid på lakering, der trådte i kraft 3. januar, følger vi nu op med et nyt webinar. Det sker efter vi har gjort os de første erfaringer med, hvordan den nye starttid på lakering fungerer i praksis.

Den nye starttid på lak er ikke en spareøvelse, har forsikringsselskaberne lovet, men får du alle de arbejdsenheder, du er berettiget til? Eller husker du som værksted at taksere korrekt, så du og din maler ikke bliver snydt?

AutoBranchen Danmarks eksperter giver status og tips og trick til dette webinar, som er gratis at deltage i for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Husk at du indtil webinaret som altid kan bruge AutoBranchen Danmarks Autotaks-support, så du sikrer dig, at du får den rette betaling. Ring til vores Autotaks Hotline på hovednummeret 31 33 45 55 og tryk 3.

Dato og tid

Torsdag d. 29.02.2024 kl. 09.00-09.30.

Deltagelse

Deltagelse er gratis.

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden. Du vil herefter modtage en e-mail med et link til webinaret. Vi sender også en påmindelsesmail ud dagen i forvejen og kort inden webinaret starter.

Andet?

Har du spørgsmål, tekniske udfordringer eller mistet dit link, skriver eller ringer du blot til medlemskoordinator Julie Løvenholdt på tlf. 31 46 79 74 eller e-mail jfl@abdk.dk.