Webinar: Værd at vide om opsigelser

Er du sikker i din viden om opsigelser og processen ved opsigelser? Ved du, hvornår du kan påtale en medarbejders adfærd eller sanktionere herefter?

Kom med d. 17. september kl. 9.30-11.00 når AutoBranchen Danmark og AutoBranchens Arbejdsgiverforening holder webinar om opsigelse i praksis. Her vil sekretariatschef og advokat Louise Flyger gennemgå de gængse regler og kutymer om opsigelse og flyve jer ind i, hvad og hvornår i skal gøre hvad.

På webinaret får du både information omkring de juridiske aspekter der er ved opsigelse, men også gode råd og vejledning for en korrekt håndtering af opsigelsesprocessen. Du lærer om arbejdsgivers og den ansattes rettigheder og pligter, formkrav til opsigelse, opsigelse i forbindelse med ferie, sygefravær mv.

Du vil også lære om de forskellige muligheder man som leder har inden man skrider til opsigelse af en medarbejder, du vil lære om sanktioneringsprincippet, opsigelsesperioder og meget mere.

Deltag i webinaret og stå stærkere til både at støtte dine medarbejdere og din virksomhed.

Tilmelding

Du tilmelder dig her på siden, ved at trykke på knappen “Tilmeld”. Du vil modtage en bekræftelse på e-mail, samt en påmindelsesmail dagen før og på dagen for webinaret med et link til deltagelse.

Tilmelding er gratis og kun for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Materiale

Vi eftersender præsentationen til alle deltagere. Det vil ydermere være muligt at gense webinaret efterfølgende. Vi ligger det ud på vores hjemmeside, så man kan få genopfrisket materialet.

Hvis du tidligere har deltaget i et generelt webinar om opsigelse, vil du kunne opleve gentagelser fra det tidligere webinar.

Hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt da medlemskoordinator Julie Løvenholdt på e-mail jfl@abdk.dk eller tlf. 31 46 79 74.