Julearrangement om agentmodeller

Sådan bliver fremtiden som agenter

Mangler du overblik over, hvordan fremtiden bliver som agent? Så inviterer AutoBranchen Danmark vores medlemmer til et julearrangement om agentmodeller den 14. december kl. 15-18 i Odense.

Her vil to repræsentanter fra den hollandske Stellantis-forhandlerforening fortælle om overflytningen til agentaftaler per 4. september 2023 og ikke mindst om de talrige udfordringer, de har haft før og efter overgangen til agentaftaler. Samtidig vil de komme med deres råd til, hvordan man som dansk forhandler bør forholde sig, når bilimportøren vil flytte din virksomhed til en agentaftale.

Herefter vil AutoBranchen Danmarks juridiske chef og advokat, Abid Khan fortælle om de forskellige typer af agentaftaler. Afhængig af bilproducent findes der både ægte agentaftaler, falske agentaftaler og en fremtidig dobbeltrolle som både forhandler og agent på samme tid. Det rejser mange spørgsmål og punkter, som din bilforretning skal være opmærksom på. Det giver Abid Khan overblikket over.

Til sidst vil det være mulighed for networking med kollegaer fra branchen og AutoBranchen Danmark over æbleskiver og gløgg.

Deltagelse

Arrangementet er gratis og kun for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Lokation

Scandic Odense
Hvidkærvej 25
5250 Odense S

Tilmelding

Du tilmelder dig via linket på siden. Du vil modtage en bekræftelse på e-mail, samt en påmindelsesmail nogle dage før.

Hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt medlemskoordinator Julie Løvenholdt på e-mail jfl@abdk.dk eller tlf. 31 46 79 74.