Vil du udvikle din brugtvognsforretning?

Fra Nyvognsforhandler til Brugtvognsforhandler

”Efter 25 års godt samarbejde med min tidligere importør blev samarbejdet udfordrende omkring vilkår og salg af nye biler. Det gjorde tingene anstrengt. Men meget uventet, gjorde importøren mig en kæmpe tjeneste. Det vidste jeg bare ikke dengang. Jeg løb rundt for at opfylde alle mulige mål, hvor vi præsterede ret højt på et utal af KPI’er, og jeg var ofte vildt utilfreds med situationen, men dog bange for at eksekvere en beslutning om ikke længere at skulle være nyvognsforhandler – alt for længe troede jeg på, at en god indsats og resultater ville bringe gensidig respekt og god dialog. Jeg var meget optaget af at parere ordre, og jeg mistede langsomt mit gamle drive og købmandskab. Det afmonterede en stor del af min handlekraft som den købmand, jeg oprindeligt var, og som jeg virkelig holdt af at være. Jeg har været meget gladere, siden jeg blev brugtvognsforhandler. Det er blevet en mere spændende og anderledes hverdag, end da jeg drev en nyvognsforretning”, siger Alex Aunsbjerg, direktør i Aunsbjerg.  

Flere bliver i denne tid opsagt som nyvognsforhandlere, går og venter på en ny kontrakt, siger selv stop overfor importøren eller bare overvejer, hvordan brugtvognsforretningen skal udvikles. Under alle omstændigheder bliver det endnu mere vigtigt fremadrettet at have styr på sin brugtvognsforretning. Kom til vores næste medlemsmøde mandag den 4. marts, hvor vi sætter fokus på brugtvognsforretningen i samarbejde med Alex Aunsbjerg, direktør i Aunsbjerg. Han vil fortælle om sin rejse fra at være nyvognsforhandler til brugtvognsforhandler og komme ind på:

  • Hvad er det vigtigste i skiftet fra at være nyvognsforhandler til brugtvognsforhandler?
  • Hvordan ændrer hverdagen sig?
  • Hvordan køber man bedst biler op og udvælger de rigtige?
  • Hvad er det vigtigste i en brugtvognsforretning (processer, systemer, optimering)?
  • Er online salg vejen frem? Hør hvilke erfaringer de har gjort sig hos Aunsbjerg.
  • Samarbejde fremfor at købe flere forretninger.

Program:

  • Velkommen & forventningerne til 2024, v/Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark
  • Rejsen fra nyvognsforhandler til brugtvognsforhandler, v/Alex Aunsbjerg, direktør og indehaver hos Aunsbjerg
  • Hvordan kan AutoBranchen Danmark hjælpe medlemmer på brugtvognsområdet, i skiftet fra nyvognforhandler til brugtvognsforhandler og/eller med optimering af værkstedet, v/Nicky Bobak, eftermarkedschef og brugtvognsekspert i AutoBranchen Danmark.
  • AutoBranchen Danmarks vigtigste fordelsaftaler til brugtvognsmedlemmerne v/Klaus Schultz, medlemskonsulent AutoBranchen Danmark.

Tid: Vi starter kl. 16.30. Efter oplæg og diskussioner serverer vi en let middagsanretning. Vi slutter hele arrangementet senest kl. 19.30.

Sted: Aunsbjerg Kolding, Platinvej 1-3, 6000 Kolding

OBS. Din tilmelding til vores arrangement er bindende. I tilfælde af afbud, skal du melde afbud til info@abdk.dk.

No show: Der vil være et no-show gebyr på 299,- ekskl. moms i tilfælde af udeblivelse uden afbud. Du er velkommen til at lade en kollega møde op til arrangementet i stedet for dig. Husk at give AutoBranchen Danmark besked herom. Send en mail til: info@abdk.dk.