Webinar: Nu kan du komme helt tæt på elbilsudviklingen i Kina

En unik mulighed. Så enkelt kan det siges. Er du nysgerrig på udviklingen inden for elbiler? Så har du nu chancen ved at deltage på dette webinar, hvor du vil få indsigt fra en af Danmarks førende Kina-eksperter, Peter Lisbygd, indehaver af China Experience.

Bilproducenterne kæmper benhårdt om verdensmarkedet for elbiler. Kina lægger alle kræfter i på at være den dominerende spiller og lykkes. I 2023 blev 65 pct. af alle elbiler i verden produceret i Kina, og Kina stod for 55% af verdenssalget.

På verdensplan slog BYD i sidste kvartal af 2023 Tesla i antal solgte biler, og tendensen fortsætter. Herhjemme er tre kinesiske elbiler netop kommet med i top 25 over de mest solgte nye elbiler i år, og de kinesiske elbiler udgør nu omkring fem procent af salget herhjemme.

Få eksklusiv adgang til Kinas førende bilindustri

Peter Lisbygd har beskæftiget sig med Kina de sidste 20 år og har både boet og arbejdet i landet. Han vil på webinaret løfte sløret for:

  • udviklingen på det kinesiske elbilsmarked og den kinesiske regerings prioriteter
  • hvilke bilmærker der for alvor snart vil rykke fra de andre
  • hvilke alliancer vi kan forvente at se i den kommende tid
  • hvad vi kan forvente os af batteriswap-modellen

Til september vil Peter stå i spidsen for en studietur til Shanghai og Beijing kun for AutoBranchen Danmarks medlemmer. Han vil åbne dørene til nogle af de mest toneangivende virksomheder og forretningsfolk i Kina, så vi kan komme i dialog med dem og opleve udviklingen firsthand. Det er en helt unik mulighed for medlemmer, som vi godt tør love, at ingen andre kan tilbyde med den ekspertise og erfaring, som Peter har. Og så er han faktisk ret hyggelig, og der vil være masser af plads til at netværke og opleve et par turistsights.

Webinaret er for dig, der:

  • er interesseret i udviklingen inden for elbiler, Kinas digitale udvikling og Kinas økonomi.
  • overvejer at deltage på studieturen den 8-15. september 2024. Vi har få pladser tilbage.  

Program:

  • Velkommen v/ Charlotte Brix Andersen, medlems- og kommunikationschef som netop er hjemvendt fra en studietur til Kina på det tidspunkt
  • Kina, elbilerne og den økonomiske udvikling v/ Peter Lisbygd, indehaver af China Experience
  • Hovedpunkter i programmet til studieturen v/Peter Lisbygd
  • Spørgsmål

Sted & tidspunkt: Microsoft TEAMS møde mandag den 6. maj kl. 10.00-11.00.

Deltagelse og tilmelding

Webinaret er for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Tilmeld dig ved at trykke på “Tilmeld” på siden her.