Webinar om Elite Bilforsikring

AutoBranchen Danmarks samarbejdspartner Gjensidige afholder et webinar om Elite Bilforsikring, hvor I kan høre mere om kundernes fordele og ikke mindst jeres egne økonomiske fordele ved at sælge Elite Bilforsikring.

Har du hørt om Elite Bilforsikring eller vil du gerne vide mere?

Er du nysgerrig på, hvilke fordele der er at finde for din forretning og dine kunder? Elite Bilforsikring er for dig som er medlem af AutoBranchen Danmark og ønsker at sælge en fordelagtig bilforsikring.

Deltag i dette webinar om Elite Bilforsikring d. 8. november 2023 kl. 10.00-10.30 og bliv klogere på de fordele der er for jer som forhandler og for jeres kunder.

Forsikring og bilsalg går hånd i hånd, men det kan være en jungle for kunderne at finde rundt i. Hvilken forsikring har de bedste dækninger, hvad skal man vælge. Det er en forudsætning at man er godt klædt på til at vejlede sine kunder.

Her kommer vores medlemmer og Elite Bilforsikring ind i billedet. Ikke nok med at kunderne får fordelagtige priser på forsikringen, så får de f.eks. også mulighed for at blive superelitebilist med det samme. Det kan i få meget mere at vide om d. 8. november!

På webinaret gennemgår vi Elite Bilforsikrings indhold, priser, dækninger og fordele for både jer som forretning og for jeres kunder. I får info på standard- og tilvalgsdækninger, priser, måden at sælge Elite Bilforsikring og idéer til, hvor i salget man introducerer forsikringen.

Tilmelding

Deltagelse er gratis og du skal være medlem af AutoBranchen Danmark for at kunne deltage.

Tilmeld dig via linket her eller ved at trykke på “Tilmeld”. Du kan også bruge denne QR-kode:

Efter tilmelding vil du modtage et link til webinaret af Gjensidige.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Medlemskoordinator Julie Løvenholdt på e-mail Jfl@abdk.dk eller på telefon 31 46 79 74.