Webinar om Ferieloven

Deltag i webinar om Ferieloven med advokat Louise Flyger fra Autobranchens Arbejdsgiverforening (ABAF).

Ferieloven er gældende for stort set alle lønmodtagere og er derfor en lov man ikke kan komme uden om, når man har med personaleadministration og lønbehandling at gøre. Det er derfor en rigtig god idé at have overblik og viden over alle de relevante regler. Det hjælper vi dig på vej med på dette webinar.

På webinaret gennemgår vi de mest centrale bestemmelser i ferieloven.

  • hvordan optjener vi og afholder ferie
  • hvad er ferieåret og ferieafholdelsesperioden?
  • hvem er omfattet af ferieloven?
  • hvad er forskellen på “ferie med løn” og “feriegodtgørelse”?
  • ferie på forskud
  • hvordan du håndterer optjent ferie, der ikke afholdes
  • reglerne for afregning af ferie, når en medarbejder fratræder
Hvem henvender webinaret sig til?

Kurset henvender sig til dig, der ønsker et godt og generelt overblik over de mest relevante og anvendte regler i ferieloven, til dig der ikke tidligere har arbejdet med ferieloven, eller personer med behov for et brush-up på ferieloven.

Materiale

Vi eftersender præsentationen til alle deltagere. Det vil ydermere være muligt at gense webinaret efterfølgende. Vi ligger det ud på vores hjemmeside, så man kan få genopfrisket materialet.

Hvis du tidligere har deltaget i et generelt webinar om ferieloven, vil du kunne opleve gentagelser fra det tidligere webinar.

Tilmelding

Du tilmelder dig via linket på siden. Du vil modtage en bekræftelse på e-mail, samt en påmindelsesmail dagen før webinaret med et link til deltagelse.

Det er kun medlemmer hos AutoBranchen Danmark der kan deltage.

Hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt da medlemskoordinator Julie Løvenholdt på e-mail jfl@abdk.dk eller tlf. 31 46 79 74.