Webinar om ny starttid for autolakerere i Autotaks.

Skal du med til et vigtigt lyn-webinar om ændringerne i starttider for lakeringsskader på Autotaks?

Fra begyndelsen af det nye år vil Forsikring & Pension (F&P) introducere en ny fane i Autotaks kaldet ”AZT Forberedelse”, der vil spille en afgørende rolle i opgørelsen af lakeringsskader. Hvad betyder det for dig som autolakerer og karosseriværksted? Hvad er de centrale ændringer, og hvad skal du være særlig opmærksom på?

AutoBranchen Danmark inviterer til webinar om de kommende ændringer for autolakereres starttider i Autotaks, hvor eftermarkedschef Nicky Bobak og forsikringskonsulent Jørgen Petersen vil holde oplæg om emnet og tage spørgsmål fra deltagerne.

På webinaret får du en gennemgang af ændringerne, hvor I vil dykke ned i, hvad I skal være opmærksomme på, samt de forestående ændringer. Målet er at give jer en klar forståelse af ændringerne for at sikre en så smidig overgang som muligt. Derudover viser vi en video af, hvordan i rent praktisk skal gøre efter d. 3. januar.

Dato og tid

Onsdag d. 13/12 2023 kl. 09.30-10.00.

Deltagelse

Deltagelse er gratis.

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden. Du vil herefter modtage en e-mail med et link til webinaret. Vi sender også en påmindelsesmail ud dagen i forvejen.

Andet?

Har du spørgsmål, tekniske udfordringer eller mistet dit link, skriver eller ringer du blot til medlemskoordinator Julie Løvenholdt på tlf. 31 46 79 74 eller e-mail jfl@abdk.dk.