Bilforhandlere

Få et sikkerhedsnet under dine byttebiler 

Markedet for brugte biler er ikke, som det plejer. Manglen på nye biler er markant, og mange forhandlere fortæller, at de har svært ved at skaffe biler. Med manglen på nye biler er efterspørgslen efter brugte biler steget kraftigt, og mange forhandlere har også svært ved at skaffe dem, og måske ved at tjene penge på dem. 

AutoBranchen Danmark har en fordelsaftale med AutoProff, som er Danmarks største inden for engroshandel med brugte biler.  

Spørger du AutoProff får du en garantipris på din brugte bil, og du har spændt et sikkerhedsnet ud under din handel.  

“Sikkerhedsnettet er det vigtigste lige nu. Priserne svinger meget lige nu, så jeg kan godt forstå, hvis forhandlerne føler sig utrygge ved, om de rammer prisen korrekt. Vi laver mellem 1200 og 1300 vurderinger dagligt, så vi har fingeren på pulsen og kan inden for 20 minutter give en mindstepris på bilen,” fortæller Thomas Bagge, der er fleet manager hos AutoProff. 

“Der er stor risiko i markedet lige nu, og det mærker vi ved, at flere tager imod vores garantipriser,” fortsætter Thomas Bagge. 

Mange forhandlere har et varelager, som for tiden ligger 20-30 procent under det normale, fordi der mangler biler. Det stiller større krav til, at man får de rigtige priser ind på sine biler.  

“Vi kan også hjælpe med at hente de rigtige biler. Den danske import af udenlandske biler fra især Tyskland og Holland er steget markant de senere år, og de udenlandske forhandlere vil gerne gøre forretning med forhandlerne i Danmark. Derfor ser vi også mange biler, der kommer den vej,” fortæller Thomas Bagge, som via AutoProff sørger for, at det økonomiske mellemværende mellem køber og sælger også går gnidningsfrit uanset, om pengene skal krydse landegrænser eller ej.  

Forhandleren “deponerer” så at sige pengene i AutoProff, når en handel aftales, men pengene frigives først overfor sælger, når køber af en engrosbil har set bilen og godkender, at bilens stand stemmer overens med det aftalte. Hvis det modsatte er tilfælde, kan AutoProff tilbageholde en sum og medvirke til, at køber og sælger bliver enige.  

Som medlem af AutoBranchen Danmark får du 12 procents rabat på abonnementsprisen hos AutoProff. Du har sikker betaling, sikker dokumenthåndtering og auktioner døgnet rundt.  

Vil du vide mere om fordelsaftalen med AutoProff, så kontakt konsulent hos AutoBranchen Danmark Bjarne Mølvadgaard på telefon 82303505. Du kan også kontakte AutoProff direkte på 80303505 eller kontakt@autoproff.dk. 

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Christian Richter

Kommunikations- og politisk rådgiver

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper