Fordelsaftaler

Få hjælp til klimaregnskab – og kom på forkant 

I kraft af en ny fordelsaftale for medlemmer af AutoBranchen Danmark, kan du få skabt overblik over din virksomheds klimabelastning og få tips til at blive mere grøn.

Når virksomheden bliver mere grøn, sparer du penge samtidig med, at virksomheden bliver en mere attraktiv leverandør. 

Nordic Green Solutions har allerede hjulpet en række af AutoBranchen Danmarks medlemmer med at finde energioptimering. Nu tilbyder de en fordelsaftale, hvor klimaregnskab og en handleplan hjælper branchens virksomheder med at identificere klimasynderne i virksomheden.  

“I standardpakken finder vi blandt andet de udledninger, der er i rumopvarmning, transport i egne biler, strømforbrug og den slags. Det giver virksomheden mulighed for at reducere udledningen i de største kilder,” fortæller Bendt Ransborg Hejerholt, der er direktør for Klimaforandring og bæredygtighedsløsninger i Nordic Green Solutions. 

“Vi laver også en handleplan, hvor vi peger på de initiativer, man kan gøre for at reducere sit klimaaftryk. Det handler måske om investeringer, der samtidig kan give besparelser på driften og dermed er hurtigt tjent hjem,“ fortsætter han. 

Han påpeger, at staten giver forskellige tilskud til energiforbedringer. Det kan således sagtens være, at et projekt til 200.000 kroner kan hente 50.000 kroner i tilskud og dermed få reduceret den samlede udgift.  

Bendt Ransborg Hejerholt fortæller også, at der allerede nu, og endnu mere på længere sigt kommer konkurrencemæssige fordele i at være på forkant med klimaregnskabet. 

“Bankerne er begyndt at efterspørge det fra deres kunder. I første omgang de største virksomheder, men det kommer også til næste lag. Kommunerne er også begyndt at efterspørge klimaregnskaber, fordi de skal stå til regnskab for, hvordan både de og deres leverandører arbejder med bæredygtighed. Så hvis du vil sælge biler til kommunen, er det en fordel, hvis du kan sætte hak ved dit klimaregnskab,” fortsætter han.  

Klimaregnskaber bliver et vigtigt parameter for virksomheder i den kommende tid. Ja, faktisk også for klimabevidste forbrugere. Man vil gerne sikre sig, at samarbejdspartnere har styr på deres klimabelastning. Derfor synes vi også, at det er vigtigt, at vores medlemmer har muligheden for at være langt fremme på området, og der er gode besparelser at hente ved at benytte fordelsaftalen,” siger Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark. 

Medlemmer af AutoBranchen Danmark får 10 procent rabat. Vil du vide mere om fordelsaftalen, kontakt Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark, telefon 31 47 49 97. Du kan også læse mere her (LINK) 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef