Bilforhandlere

Få ny viden og inspiration til gratis konference i Berlin

Agentmodel og styrket brugtvognsforretning er blandt emnerne på stor europæisk konference, det er gratis at deltage i for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Nu har du som medlem af AutoBranchen Danmark mulighed for at deltage gratis i den store bilkonference #CONNECT EUROPE, som i år bliver afholdt i Berlin, og som er arrangeret af CECRA, der er paraplyorganisationen for AutoBranchen Danmark og vores europæiske søsterorganisationer.  

Både overnatning (én nat) og deltagelse i selve konferencen og gallamiddag er gratis, mens man selv skal betale for transporten til og fra Berlin.  

Programpunkterne vil løbende blive offentliggjort, men allerede nu står det klart, at de forskellige agentmodeller for forhandlere bliver et af konferencens fokuspunkter, ligesom der er fokus på, hvordan man optimerer forretningen som brugtvognsforhandler og køber bedre op.  

Derudover er der også fokus på elektrificering af bilmarkedet og nye brændstoffer og fremtidens europæiske bilmarked.  

“Hvis man har interesse for, hvordan bilmarkedet vil udvikle sig, vil jeg anbefale at deltage i konferencen. Det er både en god mulighed for at blive klog på den seneste udvikling og de nyeste tendenser, og samtidig er det en oplagt mulighed for at netværke,” siger Charlotte Brix Andersen, chef for medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation hos AutoBranchen Danmark.  

Tilmelding kan ske på konferences hjemmeside her: https://www.connect-europe-event.com/information-registration/registration/registration-for-the-event/ 

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation