Bilforhandlere

Få tilskud til din digitale sikkerhed

må og mellemstore virksomheder rammes i stigende grad af hackerangreb, der kan blive dyre i tid og penge. Det er nu muligt at søge tilskud til rådgivning om din virksomheds digitale sikkerhed. 

Den digitale sikkerhed bliver stadig vigtigere for det danske erhvervsliv. Det viser tal fra SMV Danmark, der har kortlagt, at godt hver fjerde danske SMV (små og mellemstore virksomheder) er blevet ramt af hackerangreb i 2021. Det er en stigning på over 150 procent siden 2019. Betydningen af sikkerhed omkring kritisk infrastruktur er kun blevet understreget af den seneste tids formodede russiske angreb på alt fra gasledninger, til transport og virksomheder.  

Chef for medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation hos AutoBranchen Danmark, Charlotte Brix Andersen opfordrer virksomhederne til have fokus på den digitale sikkerhed.  

“Digital kriminalitet og svindel er hastigt stigende og det kommer dele af autobranchen også til at forholde sig til. AutoBranchen Danmark står gerne til rådighed med rådgivning og sparring ifm. Digital sikkerhed. Der er dog også andre muligheder for at få hjælp til digital sikkerhed. I øjeblikket kan virksomheder med mellem 2 og 249 ansatte søge tilskud til digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse fra SMV Digital, der udbetaler EU-støtte til bl.a. dette støtteprogram,” fortæller Charlotte Brix Andersen.  

Der er mulighed for at søge op til 50.000 kr. til privat rådgivning og/eller gennemgang af din i virksomhed ift. data, processer, og systemer, der understøtter digital sikkerhed. I rådgivningsforløbet foretages der både en behovsanalyse og en gennemgang af mulige løsninger på din virksomheds udfordringer og hjælp til implementering af de nye sikkerhedsforanstaltninger.  

Formålet med støtteprogrammet er at formindske europæiske SMV’ers risiko for at blive ramt af cyberangreb.  

Læs mere om tilskud:

https://smvdigital.dk/content/ydelser/digital-sikkerhed-og-ansvarlig-dataanvendelse-tilskud-til-privat-raadgivning-paa-50000-kr/ea9edf7c-2cc3-48f5-8f8a-d39a2581d614/

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation