Bilforhandlere

Fælles forståelse om Fiat-kontrakter med K.W. Bruun

AutoBranchen Danmark har anfægtet en tillægskontrakt, som Fiat-forhandlerne er blevet bedt om at underskrive af K.W. Bruun. AutoBranchen Danmark har været til møde med importøren om sagen.

Som AutoBranchen Danmark tidligere har beskrevet, er de danske Fiat-forhandlere blevet bedt om at underskrive en problematisk tillægskontrakt til deres forhandlerkontrakt. Den nye tillægskontrakt har fået flere Fiat-forhandlere til at kontakte AutoBranchen Danmark med deres bekymringer om kontrakten.

AutoBranchen Danmarks juridiske chef, advokat Abid Khan, har haft mulighed for at læse tillægskontrakten. Hans vurdering før mødet var, at importøren ikke har hjemmel til at tillægskontrakten kan træde i kraft med det samme. Derfor har AutoBranchen Danmark anfægtet kontrakten og opfordret forhandlerne til at gøre det samme, hvilket har ført til mødet mellem AutoBranchen Danmark og K.W. Bruun.

Abid Khan fortæller om mødet:

”På vores møde har AutoBranchen Danmark og K.W. Bruun opnået en fælles forståelse om, at dem der ikke ønsker at tiltræde tillægget kan fortsætte på den gamle kontrakt.”

Abid Khan opfordrer alle Fiat-forhandlere, der er medlem af AutoBranchen Danmark til at henvende sig til ham, hvis de har spørgsmål til deres forhandlerkontrakt eller den pågældende tillægskontrakt.

Kontakt

Abid Khan

Juridisk chef / advokat