Arbejdsgiver

Finn Orvad udnævnt til æresmedlem

Finn Orvad blev ved AutoBranchen Danmarks årsdag forleden udnævnt til æresmedlem. Finn Orvad har været bestyrelsesmedlem i Dansk Automobil Forhandlerforening (D.A.F.) fra 2003 og frem til fusionen med F.A.I. i 2014. Fra 2004 fungerede han som næstformand. Efter fusionen fortsatte han bestyrelsesarbejdet for AutoBranchen Danmark, inden han trådte ud af bestyrelsen ved generalforsamlingen i april 2016.

”Finn, du har lagt et stort hjerte i D.A.F. og haft politisk næse og tæft. Du er meget vedholdende og har en god evne til at komme i mål med dine målsætninger”, sagde Jens Brendstrup, administrerende direktør i AutoBranchens Danmark, og overrakte nål og vin til det nye medlem af den eksklusive klub.

”Jeg er meget beæret over udnævnelsen. Det har været en stor glæde at arbejde for D.A.F. og AutoBranchen Danmark. Vi fik tilpasset D.A.F. til de nye spilleregler, da der kom en konkurrerende organisation på banen, så man i dag står som en moderne brancheorganisation, som er klart den bedste i branchen”, sagde Finn Orvad i sin takketale.

Finn Orvad arbejder i dag med specialbiler som Porsche, Bentley og Cadillac, som er hans store interesse. Tidligere har han i 33 år været Skoda-forhandler og Hyundai-forhandler i 20 år. Han sidder desuden i byrådet i Holstebro, hvor han er valgt ind for Venstre.

Privat er han gift og har to voksne sønner.