Bilforhandlere

Flere gentog succes til Autoawards, mens andre vandt for første gang

Der var priser til blandt andre Lindholm Biler, Bjarne Nielsen, Byens Bilpleje og Santander, da årets Autoawards blev uddelt i Cirkusbygningen 

Mere end 65.000 stemmer var blevet afgivet, da AutoAwards i 25 kategorier blev uddelt til et stort show i Cirkusbygningen i København. 

Det er flere end de 63.000 stemmer, der blev afgivet sidste år og målet er over 100.000 stemmer til næste års udgave af AutoAwards, fastslog arrangør Sean Fitzgerald Coard fra scenen i Cirkusbygningen. De nominerede i de 25 kategorier var fundet på baggrund af over 260 indstillinger. 

Modsat tidligere var der ikke repræsentanter til stede fra regeringen, da vi grundet de igangværende regeringsforhandlinger kun har fungerende ministre, men tidligere transportminister Benny Engelbrecht fastslog i en optaget video, at et afgørende fokusområde for politikerne bør være at sætte yderligere skub på opstillingen af ladestandere til elbiler i byerne.  

Årets første pris, som var Årets Brugtvognsforhandler, blev overrakt af Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark, der roste landets brugtvognsforhandlere for deres nytænkning og opfindsomhed.  

Prisen gik til Lindholm Biler, der også vandt prisen i fjor og som er medlem af AutoBranchen Danmark. Lindholm Biler blev aftenens store vinder og vandt også prisen for Årets Værksted og Årets Markedsføringskampagne. 

“Jeg er eminent stolt af at stå her igen,” lød det fra Lindholm Bilers Henrik Bollerslev, der også takkede sine medarbejdere og fremhævede, at feltet for årets brugtvognsforhandler nok aldrig har været stærkere til AutoAwards. Allan Hansen Automobiler, Andersen & Martini Brugtvognscenter, Kraft Biler og S.E.J Biler var de øvrige nominerede.  

Prisen for Årets nyvognsforhandler gik til Bjarne Nielsen, der ligeledes er medlem af AutoBranchen Danmark, og som også vandt prisen i fjor.  

“Det er en fornøjelse at stå her igen,” sagde COO Anders Nielsen, da prisen blev overrakt. Han takkede både for afgivne stemmer og for at være nomineret, og fastslog, at prisen var en anerkendelse af Bjarne Nielsens medarbejdere: 

“Det er et bevis på, at det vi gør, er det rigtige – vi leverer service i topklasse. Det at modtage prisen i omskiftelige tider giver mod til at fortsætte rejsen,” lød det fra Anders Nielsen.  

Prisen for Årets Erhvervsleasingselskab gik til Santander, som AutoBranchen Danmark har et langvarigt samarbejde med.  

“Det betyder, at vi har gjort noget ekstraordinært. Det er svært at blive nummer 1, men det er sværere at blive ved med at være det,” lød det fra Santanders Bo Jakobsen i sin takketale med henvisning til, at Santander har vundet prisen flere gange.  

Årets Autolakerer gik til Byens Bilpleje, der vandt prisen for første gang.  

“Vi er taknemmelige for alle de kunder, der viser os loyalitet,” lød det fra Dennis Odgaard, grundlægger af og CEO for Byens Bilpleje og dertil også næstformand i AutoBranchen Danmarks bestyrelse. Odgaard takkede fra scenen Byens Bilplejes 426 medarbejdere, der er ansat rundt omkring i de mange filialer.  

Mercedes-Benz vandt prisen for årets bilmærke, mens VW ID. Buzz vandt prisen som årets familiebil, Skoda Enyaq blev årets familiebil, BMW i4 blev årets firmabil og Volkswagen ID. Buzz Cargo blev årets varevogn.  

Årets Bæredygtighedspris blev uddelt for første gang og gik til Salling Autogenbrug fra Skive. 

Flere andre af AutoBranchen Danmarks medlemmer og samarbejdspartnere modtog også priser til årets AutoAwards. Den fulde liste over vindere og nominerede kan ses her https://www.autoawards.dk/oversigt-over-de-nominerede-til-auto-awards-2022/ 

Kontakt

Rune Langhoff Sørensen

Eftermarkeds- og klimakonsulent