Bilforhandlere

Flere og flere forhandlere sælger elbiler – husk en god ladeløsning

Både nye og brugte elbiler fylder mere og mere hos forhandlerne. Blandt andet kommer brugte elbiler ind fra udlandet, og andre brugte el- og hybridbiler er med i byttehandler, når forbrugerne udskifter bilen.

Det betyder også at flere og flere forhandlere får biler, der skal oplades.

Ladebokse er med andre ord en nødvendighed for den moderne bilforhandler. Det gælder uanset, om han sælger nye eller brugte biler. Det gælder også værksteder, der er parate til de nyeste og nyere bilmodeller.

Clever er Danmarks største udbyder af lademuligheder til el- og hybridbiler, og de sætter masser af ladebokse op i autobranchen i denne tid.

AutoBranchen Danmark har sikret medlemmerne en fordelsaftale med Clever. Den omfatter både medlemmernes eget forbrug og de aftaler, medlemmerne kan formidle til bilkøberne.

“Vi sætter mange ladebokse op for tiden. Forhandlerne kan selv vælge, om de vil have boksene inden for hegnet, så kun de selv kan bruge dem, eller de vil gøre boksene offentligt tilgængelige, så borgerne i området også kan bruge dem uden for forhandlerens åbningstid,” siger Karsten Nygaard, der er Partner Account Manager i Clever.  Han tilføjer, at Clever gerne lægger vejen forbi bilforhandlere og værksteder, hvor man overvejer en ladeløsning. Flere forhold kan nemlig spille ind i forhold til, hvilken løsning, der er bedst.

“Vi vil meget gerne tage en individuel snak med forretningerne omkring ladeløsninger, da der kan være lokale forhold der spiller ind i installationen. Vi har konsulenter der kører rundt og besøger forhandlerne over hele landet,” siger han.

Et godt argument for, at værksteder og forhandlere af brugte biler også skal have ladebokse, er kundernes forventninger.

Fremtidens kunde forventer, at der er strøm på bilen, når han eller hun får den retur fra service. Nogle reparationer kan også kræve, at man tapper strømmen fra batteriet, og så er det nødvendigt at lave batteriet op igen.

Forslag:

Clever Total: ladeboks med serviceabonnement, 99kr. pr. måned for en 11/22kW AC boks. Her er der ubegrænset service på boksen

Clever Connect: køb af ladeboks med 12 måneders garanti, derefter står man selv for eventuelle nedbrud. 6.499kr. pr. AC boks

De to løsninger har vi på alt vores udstyr, uanset om man skal AC eller DC udstyr. Prisen ovenfor er for AC udstyr

Installation:

Installation kommer udover boksen og her kan man også vælge to løsninger. Enten få et uforpligtigende tilbud fra Clever. Det er et tilbud, hvor Clever står for det hele. Man kan også benytte sin egen installatør, som måske i forvejen er vant til at arbejde med elinstallationen på adressen.

Opladning:

Her foreslår Clever produktet Clever Key Partner, der er en forbrugsafregnet brik. Denne koster 1,80kr. pr kW. hvilket vil være forretningens reelle udgift til opladning af deres egne biler

“Åbne udtag uden en brik løsning er ikke en god løsning, da der er forskellige momsfradrag alt efter hvilken bil der lades. Forretning/værksted skal derfor kunne styre hvilke typer biler, der lades og man må ikke give gratis strøm til medarbejdere. Dette kan kun løses, hvis man har en ladeløsning der bliver styret af en ladebrik,” fortæller Karsten Nygaard.

Kontaktinfo:

Sebastian Juncker

Partner Account Manager

+45 40 81 37 30

+45 82 30 30 30

sju@clever.dk

Karsten Nygaard

Partner Account Manager

+45 42 25 83 13

+45 82 30 30 30

kny@clever.dk

Vil du vide mere om fordelsaftalen med Clever, kan du også kontakte AutoBranchen Danmarks konsulenter Kim Quistgaard, telefon 21257004, Flemming Ransborg 25304650 eller chef for Partnerskaber Henrik Bitzer, telefon 31474997.

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef