VORES AUTOBRANCHE Hvordan booster vi morgendagens bilsalg? Hvordan sikrer vi generationsskiftet? Hvad er mobilitet som service? Og bliver det egentlig til noget med de elbiler?

Det er nogle af de spørgsmål, som vil blive besvaret, når autobranchen i begyndelsen af maj samles på Gram Slot. Over to dage vil forhandlere, værkstedsejere, udenlandske eksperter og danske oplægsholdere, politikere og politiske kommentatorer diskutere og dele deres erfaringer med den omstilling, branchen står over for. Både den teknologiske udvikling, fokus på klima og nye måder at tænke forretning på vil være i fokus. Eftermiddagen den første dag står i fagsnakkens tegn, når deltagerne i mindre grupper, får mulighed for at gå i dybden med alt fra autolakering til forsikring.

Husk at tilmelding er gratis så længe du tilmelder dig inden 7. april.

Efteruddannelse på en sjov og effektiv måde
Det er AutoBranchen Danmark som i samarbejde med Motor-magasinet har taget initiativ til for første gang at afholde branchedagene. Administrerende direktør for Autobranchen Danmark, Gitte Seeberg, håber at dagene, som har fået navnet ”Vores Autobranche”, vil blive godt modtaget:

”Når vi tager rundt i landet og taler med forhandlere og værksteder, kan vi mærke, at mange branchefolk rigtig gerne vil mødes og danne netværk med hinanden. Med ”Vores Autobranche” skaber vi et nyt forum for det. For de fleste giver det både ny inspiration og hyggeligt samvær at mødes, og samtidig er det en måde at opdatere sig selv på fagligt, når de mange eksperter, vi har inviteret, deler ud af deres erfaringer og viden. Det er efteruddannelse på en sjov og effektiv måde, for det tager jo kun to dage”, fortæller hun.

Autobranchens fremtid er også i morgen
Hos Motor-magasinet er chefredaktør Flemming Haslund begejstret for hele konceptet bag ”Vores Autobranche”:

”Vi har allerede nu fået booket mange rigtig spændende talere, som vi løbende præsenterer i Motor-magasinet”, fortæller han. Han mener, at branchedagene ”Vores Autobranche” er særligt interessante, fordi deltagerne både har masser af tid til at netværke med hinanden og fordi, de danske og internationale eksperter, som skal tale i løbet af dagene forstår at koble deres viden om fremtiden med et fokus på, at branchen også skal have hverdagen til at fungere nu og her:

”Jeg glæder mig selv meget til at høre om, hvordan man i Norge har formået at sælge så mange elbiler, men jeg glæder mig lige så meget til at høre nogle af de danske forhandlere forklare, hvordan de egentlig tackler elbils-salget, som jo kan være lidt udfordrende herhjemme. Samtidig bliver det også meget spændende at høre Jon Slot Hansen fra Kraft Biler fortælle om, hvordan de får succes med at sælge brugte diesel-og benzinbiler i en tid, hvor der hele tiden tales om at udfase dem. Jeg ser også meget frem til at høre politisk kommentator Hans Engell fortælle om, hvordan man ser på hele elbils-snakken på Christiansborg”, fortæller han.

Rammen for branchedagene er fleksibel. Man kan vælge at deltage en enkelt dag, begge dage eller blot i de dele af programmet, man synes er særligt interessante. Uanset om man deltager i hele programmet eller bare i dele af det, er alle velkomne til at deltage i branchemiddagen, der bliver en blanding af gourmetmad, musik, underholdning og hyggeligt samvær med kollegerne.

Dem kan du møde

Programmet for ”Vores Autobranche” er stadig under udvikling, men en del af talerne er på plads. Dagene bliver en blanding af oplæg fra eksperter om autobranchens fremtid samt muligheden for at møde eksperterne og andre branchefolk i mindre grupper. Emner som forsikring, generationsskifte, trivsel og autolakeringens fremtid er i fokus, når der er fagsnak i føresædet.

Du kan se de foreløbige talere her. Det er gratis at tilmelde sig frem til 7. april. Derefter koster det 295 kroner at deltage. Læs mere og tilmeld dig her