Bilforhandlere

Fordelsaftale kan give dig styr på affaldet 

En fordelsaftale med ABAS Miljøservice kan hjælpe med at få styr på affaldet – det bliver mere og mere vigtigt efter krav fra EU. 

Vi oplever det alle sammen. Ingen gider gå ud med skraldeposen. 

ABAS tager skraldet for autobranchen, og nu har AutoBranchen Danmark indgået en fordelsaftale med ABAS Miljøservice for at hjælpe medlemmerne til en lettere håndtering og styring af affaldet. 

ABAS tilbyder forskellige modeller for affaldshåndtering, og den enkelte virksomhed kan selv vælge omfanget af en aftale. Det kan være en totalløsning, der omfatter alle de nødvendige affaldsløsninger. Det kunne også være det nyudviklede IT-system E-Miljø, der er udviklet til at gøre det så nemt og enkelt som muligt for autobranchen at håndtere miljø og arbejdsmiljø. Det gør arbejdet med disse områder overskueligt og nemt, og det kan hjælpe virksomheden med at skabe et bedre overblik og spare tid. 

“ABAS Miljøservice er skabt af autobranchen i 1989, og er ekspert i fleksible løsninger til autobranchen, når det gælder indsamling og genanvendelse af materialer. I kraft af vores samarbejdsaftaler kan vi tilbyde branchen en bred vifte af ydelser, så du får alle de ydelser, som du har brug for af samme partner. Med andre ord, kan vi lave en totalløsning, som kommer omkring alt virksomheden har brug for, og som sikrer virksomheden og miljøets interesser bedst muligt,” siger Jesper Hviid Nielsen, der er adm. direktør i ABAS Miljøservice. 

“Mange kan indsamle dit affald, men hos ABAS Miljøservice får du en non-profit partner inden for affaldsområdet, som har mange års erfaring og en stor viden. Vi håndterer samtlige affaldsfraktioner, og har markedets mest sikre containere og tanke. Så du kan nøjes med kun at ringe til os, når det gælder håndteringen af affaldet og miljøet i din virksomhed,” fortsætter han. 

AutoBranchen Danmark samler op på tendenserne i branchen og i samfundet, og det er tydeligt, at hensynet til miljø og klima vil gøre det nødvendigt også for mindre virksomheder at have gode affaldsløsninger i fremtiden. Det er en vigtig årsag til aftalen med ABAF Miljøservice. 

“I første omgang har EU lige vedtaget skrappe regler for de største virksomheder, men det kommer til at sprede sig som ringe i vandet og inden længe skal alle virksomheder have helt styr på deres affald. ABAS tager ansvar for, at dit affald bortskaffes på den bedste måde. Størstedelen går til genbrug, og de undersøger konstant markedet for nye, miljørigtige anvendelsesmuligheder for affald. Det forventer vi bliver en meget vigtig faktor for virksomheder i autobranchen i fremtiden,” siger Henrik Bitzer, chef for partnerskaber i AutoBranchen Danmark, om fordelsaftalen.  

Læs mere om ABAS’ ydelser på ABAS’ hjemmeside her

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef