Fordelsaftaler for medlemmer af AutoBranchen Danmark

Igennem dit medlemskab hos AutoBranchen Danmark får du adgang til en række eksklusive fordelsaftaler hos vores samarbejdspartnere. Fordelene er bl.a. kontante besparelser, rådgivning og produkter, der støtter op om din virksomhed.

Dyk ned i de fordelsaftaler, der er relevante for dig og din virksomhed herunder. Vi opdaterer løbende listen med nye fordele, så husk at kigge forbi jævnligt, eller følg med i vores nyhedsbreve.

Salg

Find fordelsaftaler, der støtter op om salgsarbejdet i din bilforretning, fx bilforsikringer, finansiering og ladeløsninger til elbiler.

Eftermarkedet

Se fordele der henvender sig særligt til eftermarkedet. Du kan fx få adgang til Autotaks-support, kurser og sikring mod fusk med kilometerspoling.

Økonomi & rådgivning

Vi samarbejder med ekspertrådgivere inden for emner som persondata, skat, leasing og garantistillelse som du kan benytte til fordelagtige priser.

Markedsføring

Få flere leads med chat og pop-ups på din hjemmeside eller få hjælp til at løfte kommunikationsopgaver med AutoBranchen Danmarks Kommunikationskorps.

Administration & drift

Se dine fordele inden for pension, forsikringer, samt rabatter hos tankstationer. Her finder du også fordele inden for administration som fx lønsystem og afgiftsberegner.

Har du spørgsmål til fordelsaftalerne, er du altid velkommen til at kontakte os