LES Inkasso

  • Gratis abonnement (no cure, no pay)
  • Fordelagtig fordeling ved inddrivelse (70% klient / 30% LES)

Lund Elmer Sandager advokatfirma (LES) tilbyder aktiv og ordentlig inkasso. Når du gør brug af fordelsaftalen med LES, bliver det lettere for dig at hente dine penge hjem fra en dårlig betaler.

Som advokatfirma yder LES god service med ordentlighed i højsædet – både over for dig og dine skyldnere. Det er essentielt for os at levere fuld gennemsigtighed, hvorfor du altid vil blive underrettet om sagens forløb og stillingtagen til næste skridt i inddrivelsesfasen.

Hos LES er vi stolte af den høje inddrivelsesprocent, så vi sikrer ABDK’s medlemmer gennem et effektivt inkassoforløb.

Når vi taler med ABDK’s medlemmer, er der flere punkter som er vigtige ved brugen af inkassoadvokat. Det er blandt andet effekten, når det er et advokathus som kontakter skylder, fremfor almindeligt inkassoselskab. Der bliver også lagt vægt på tilgængelighed, når behovet opstår for at drøfte sagen med os. Vi er der for jer!

Hvad koster det?

Sammen med ABDK har vi lavet en meget attraktiv løsning, som betyder, at I ikke skal betale for at sende en sag til inkasso, da aftalen er ”No cure, no pay”.

Måden, vi tjener penge på, er ved at pålægge diverse lovpligtige gebyrer, renter og salærer overfor jeres skyldnere. Derfor koster det ikke jer noget i det udenretlige forløb.

Hvis I ønsker at bringe sagen for retten, kan der dog blive pålagt omkostninger, hvis sagen måtte blive tabt. Disse omkostninger får I overblik over i vores anbefaling inden sagen igangsættes, så vi sammen tager stilling til det videre forløb.

Hvornår kan det betale sig?

For mange medlemmer, som vi har talt med, er det en principsag, når man vælger at sende sagen videre til inkasso.

I vores optik er der ikke et mindstebeløb på jeres krav, før man bør sende sagen til inkasso. Det helt overordnede spørgsmål, som I skal overveje, er, om I ønsker, at sagen skal køres hele vejen til retten, eller om I blot ønsker at føre sagen direkte i overvågning efter endt inkassoforløb.

Vi laver en anbefaling til jer, når vi sammen skal overveje, om jeres sag skal føres videre.

Guide – Vælg den rette inkassopartner

Ikke alle medlemmer ønsker at gøre brug af denne fordelsaftale, og det har vi fuld respekt for. Men for at sikre, at du som medlem får den rette aftale – uagtet valg af leverandør – har vi udarbejdet en lille guide, hvori vi har beskrevet nogle af de faldgruber, der kan være i markedet, som man skal være særligt opmærksom på.

I guiden er ydermere 7 punkter, som, vi mener, er de vigtigste nedsalgspunkter for en god samarbejdsaftale.

Klik her: Har du den rette inkassopartner?

Hvornår starter vi en sag?

Det er egentlig ret simpelt at starte en sag op! – Du skal blot sende følgende på mail abdk@les.dk til os:

  • Kopi af faktura
  • Kopi af rykker/inkassovarsel
  • Så mange kontaktoplysninger på skyldner som muligt
  • Jeres kontaktperson i sagen

Når vi har modtaget sagen, vil du modtage en bekræftelse på igangsættelsen af sagen og så kører proceduren derfra.

Du er også meget velkommen til at ringe på 88 77 63 08.

Inddrivelsesprocessen

I skemaet nedenfor har vi skitseret processen, så du som kreditor får et overblik over, hvad næste skridt i fasen er.

Hvis ingen af ovenstående skridt i processen har haft effekt, og debitor ikke har indfriet det skyldige beløb, bliver debitor fremlagt et betalingspåkrav og debitor vil blive registreret i RKI og evt. debitorregistret. Se processen nedenfor.

Betalingspåkrav

Denne model giver et overblik over, hvilke skridt man kommer igennem, inden sagen evt. skal føres til fogedretten og eller civilretten.

Hvis du vil vide mere om aftalen eller har du behov for hjælp til en inddrivelse, så kontakt Nicolai som er ansvarlig for aftalen hos LES

Nicolai Rasmussen
nir@les.dk
Telefon 33 30 02 92 / 81 77 11 75

www.inkassosager.dk / www.les.dk