Mere end 200 ledere i autobranchen har været igennem den Grundlæggende Lederuddannelse hos Business College Syd i Mommark over de seneste seks år.

Næste hold har kursusstart d.25. marts, og der er fortsat enkelte ledige pladser på den uddannelse, som har givet brancherettet lederuddannelse for værkførere, salgschefer og reservedelschefer gennem en årrække.

Årsagen til successen med så mange uddannede ledere er dels skolens evne til at skabe hyggelige rammer og et læringsmiljø, som giver rig mulighed for erfaringsudveksling – og dels det faktum at underviserne selv kommer fra branchen. Uddannelsen strækker sig over 6-7 måneder, og indeholder 23 dage med emner indenfor ledelsesfaget samt salg, effektivitet og økonomi. Deltagerne kommer fra hele landet, og har man først taget turen til Mommark den første gang, glæder lederne sig allerede til at skulle afsted den efterfølgende måned.

Motiverede medarbejdere

Johnny Nedergaard, der er uddannelsesleder på skolen, siger;

”Alle studerende på lederuddannelsen er medarbejdere, der har viljen og motivationen til at træne og udvikle deres lederevner. Dette betyder, at deltagerne er top-engagerede, og det er en sand fornøjelse at undervise sådan på et hold”.

Kurt Sundahl Andersen, som er værkfører hos Bilcentret A. Nielsen, Opel Middelfart, og snart er færdig med de otte moduler på lederuddannelse, fortæller, at han har fået masser af lærdom med hjem i bagagen.

”Den grundlæggende lederuddannelse i Mommark har i særdeleshed bevirket, at jeg nu kender mig selv endnu bedre som leder. Desuden er der gode cases direkte fra branchen, som anvendes i jobbet med det samme. Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til alle, der vil udvikle sig selv som leder i autobranchen.

Aykut Baysal er til dagligt eftermarkedschef hos Nelleman, Volvo i København. Han fremhæver foruden det faglige også netværket.

”Jeg er blevet endnu bedre klædt på til rollen som leder, og det sociale netværk der opstår på skolen er guld værd for mig”, siger han.

AutoBranchen Danmark besøger jævnligt autouddannelserne i Mommark, og møder også ofte medlemsvirksomheder, som får uddannet sælgere og ledere på skolen i Sønderjylland. Hver gang lyder der ros og begejstring over det faglige niveau.

”Vi kan varmt anbefale denne lederuddannelse, der snart har kursusstart, såvel som de øvrige uddannelser på BC Syd, fordi det faglige indhold er så højt og branchespecifikt”, siger Carsten Ritter, der er uddannelsesansvarlig i AutoBranchen Danmark.

Uddannelsen som er godkendt og udviklet af lederne.dk og derefter tilpasset bilbranchen, gennemføres to gange årligt hos business College syd i Mommark.

Se mere på www.autouddannelser.dk