Bilforhandlere

Guide til grøn omstilling og Teslas prisbombe

Emnerne er håndgribelige i den nye udgave af AutoBranchen Danmarks medlemsblad, som er på vej ud til medlemmerne. Du får brugbare tips til at håndtere konsekvenserne af Teslas prisbombe, en guide til den grønne omstilling og en hel del mere. 

Teslas pludselige prisnedsættelser sendte rystelser gennem branchen for få uger siden. AutoBranchen Danmark skrev meget om situationen i nyhedsbrevet og på hjemmesiden, og nu har røgen lagt sig en smule. Nu går vi i dybden med, hvordan du i virksomheden forholder dig juridisk til situationen. Jurist i AutoBranchen Danmark, Ida N. Daarbak Reislev skriver om, hvilke juridiske muligheder din virksomhed har for at afbøde konsekvenserne.  

EU stiller nye miljø- og klimakrav, som begynder hos de største virksomheder, men allerede kommer til at trække tråde videre til mindre virksomheder. Over seks sider giver vi dig overblikket over, hvad der skal ske allerede nu, og hvad du har i vente i din virksomhed. 

“For nogen virker det måske stadig abstrakt, men der er slet ingen tvivl om, at alle virksomheder får både krav og mål at leve op til. Din bank, dit forsikringsselskab, kommunen, kunderne, vil i løbet af kort tid stille krav om klimaregnskaberne. Nogen gør det allerede,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.  

Den økonomiske krise giver grund til at se grundigt på sin virksomhed. Måske endda med friske øjne. Eftermarkedsafdelingen i AutoBranchen Danmark tilbyder at komme ud i virksomheden og se på, om der er besparelser og forbedringer at hente. Disse besøg er efterspurgte, og vi fortæller nærmere i magasinet.  

Du kan også høre om Selandia Automobiler, som er kommet flyvende ud af starthullerne med deres abonnementsordning i 2023.  

Vi skriver også om analysen af skadesbranchen, der har dokumenteret, at rabatterne er for store og de gratis ydelser til forsikringsselskaberne, er alt for mange til at skabe en god forretning. Vi inviterer i øvrigt til debatmøder i slutningen af marts om lige netop dette emne.  

Medlemsbladet lander hos medlemmerne i uge 9. 

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Christian Richter

Kommunikations- og politisk rådgiver

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper